Olet tunnelmataikureiden uudessa PRO-kaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

E. Ahlström ammattilaisille

Ajankohtaiset tuotteemme


Rapujuhlakattaus ravintolaan

Elokuu on rapujuhlien sesonkiaikaa ravintoloissa. Punainen ja valkoinen on perinteisesti rapujuhlien väripari, kokosimme tähän artikkeliin ravintoloiden raputeemaan sopivia tuotteita.

Tunnelman tekijät Asuntomessuilla

Naantalin asuntomessualue Lounatuuli kohoaa merestä Luonnonmaan saarella. E.Ahlströmin tunnelmataikurit olivat viimeistelemässä kahden kohteen tunnelmaa kattausten muodossa.

Vinkkilista tunnelman ja miljöön luomiseen

Täältä löydät tunnelmataikureiden vinkit onnistuneeseen ravintolan sisustusprojektiin! Muistathan, että Creative studiomme Helsingin Vallilassa toimii erinomaisena inspiraationa, kun suunnittelet ravintolasi sisustusta.

Palvelumme

Solo Sokos Hotel Torni

Helsingin keskustan maamerkki Solo Sokos hotelli Torni avasi ovensa täysin uudistettuna huhtikuussa. Yhteistyö E.Ahlströmin kanssa oli tiivistä ja laajasta valikoimasta löytyi monta hyvää ratkaisua palvelukonseptin tueksi.

Ravintola MAD

Ravintola MAD avautui toukokuun alussa aivan Helsingin ydinkeskustaan Mikonkatu 7:n, jossa ISS hoitaa koko talon palvelut. E.Ahlström taikoi MADiin tunnelmaa astioilla ja työvaatteilla.

Ravintola Fröj

Fröjn elämys syntyy ruokalajien kokonaisuudesta. E.Ahlströmin tunnelmataikureilla oli iso ja näkyvä rooli aina sisustus-, valaisin- ja kalustesuunnittelusta astiavalintoihin ja työvaatteisiin asti.

Tuotemerkit

Työvaate on muutakin kuin työvaate

Tee vaikutus asiakkaaseen keittiössä ja salissa - hanki uudet työvaatteet! Meiltä saat nyt ainoana Suomessa Chaud Devantin työvaatteita, joiden nimeen vannotaan monissa huippuravintoloissa ja foodservice-ketjuissa ympäri maailmaa.

Toggle Nav
Ostoskori