Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

14301

Juoma-annostelija pinottava 6,6 l

Nimi 2
kirkas, konepestävä
(sis. 24% ALV) <span class="price">109,62 €</span> 135,93 €
109,62 € (ALV 0 %)
(ALV 0 %)
109,62 €

Jäljellä enää 1-5 kpl
Juoma-annostelija pinottava 6,6 l is available to buy in increments of 1
Tuotenumero
14301
Pituus
23.5 cm
Leveys
23.5 cm
Korkeus
36.5 cm
Nettopaino
1,39 kg
Pakkauskoko
1
Supervahvoissa, konepestävissä Tritan juoma-annostelijoissa yhdistyy moderni muotoilu ja innovatiivinen käytännöllisyys. Tritan-muovista valmistettujen annostelijoiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan bisfenoli-A:ta eikä ftalaatteja. Se on siis erittäin turvallinen ja kestävä tuote.



Annostelijan kannessa on lokero jääpaloille, jolla pidät juoman kylmänä ilman että jääpalat laimentavat juomaa. Kansi toimii samalla mainiona alustana esim. laseille ja somisteille. Kannen reunassa on myös paikka nimikyltille ja liitytaulupintainen nimikyltti tulee annostelijan mukana.



Yllätä asiakkaasi ja säästä tilaa rakentamalla upea torni. Annostelijaan kuuluu myös läpinäkyvä jalusta, jossa on tilaa jäille tai muille somisteille. Se toimii hyvin myös tarjoilukulhona, rakentaessasi tornin kahdesta annostelijasta.



Annostelijan reunassa on läpinäkyvä mitta-asteikko. Kestävä non-drip hana on käytännöllinen ja siihen on saatavilla myös varaosia.



Tritan juoma-annostelijassa on monipuolisia mahdollisuuksia erottua joukosta - voit somistaa ja ideoida annostelijat joka päivä omalla tyylilläsi.



 



Annostelijaan kuuluu





jalusta lokerolla

non-drip hana

kansi coolerilla

nimikyltti





 



 

Lisätietoja
Brändi Tonic
Toggle Nav
Ostoskori