Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Äänestä AINIA®-kiertotalouspalvelu PRO2024 ehdokkaaksi

Lokakuu 2023

PRO-gaala kokoaa vuosittain satoja horeca-alan ammattilaisia juhlistamaan ammattitaitoa. Vuoden 2024 gaalaa juhlitaan 29.1. Oopperatalossa Helsingissä. Missiona on nostaa esiin suomalaisten keittiöiden ja ravintola-alan osaamista, sekä lisätä alan arvostusta ja tuoda parrasvaloihin parhaita ammattilaisia. 

AINIA®-kiertotalouspalvelu innovaatiopalkinnon saajaksi? 

PRO-palkinnon arvoisen innovaation takana on kykyä nähdä ja uskallusta yrittää. Sarjassa palkitaan toimialaa merkittävästi eteenpäin vievä innovaatio. Se muuttaa, koskettaa tai vaikuttaa, tekee tulevaisuudesta aina aavistuksen verran parempaa.

AINIA®-kiertotalouspalvelu PRO-palkinnon saajaksi? AINIA®-kiertotalouspalvelu on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli. AINIA®-kiertotalouden tavoitteena on välttää posliiniastioiden päätyminen kaatopaikalle. Autamme ennallistamaan astiasi uudenveroisiksi astioiksi tai kierrättämään ennallistamiseen kelpaamattomat astiat tiilien raaka-aineeksi suomalaiselle tiilitehtaalle. Tiesitkö, että ennallistettu astia on yhtä kestävä, käyttökelpoinen ja turvallinen kuin uusi?


AINIA®-kiertotalouspalvelu on maailman ensimmäinen astioiden kiertotalousmalli. AINIA®-kiertotalouden tavoitteena on välttää posliiniastioiden päätyminen kaatopaikalle.

Lue lisää AINIA®-kiertotalouspalvelusta


Kuva: Karoliina Jääskeläinen


Toggle Nav
Ostoskori