Liilat värikoodatut allergia-astiat

Värikoodatut keittiötarvikkeet ovat saaneet rinnalleen uuden värin. Liilat värikoodatut allergia-astiat on suunniteltu ruoan turvalliseen valmistukseen, säilytykseen ja esille laittoon.

Ehkäise ristikontaminaatiota

Astiat on tarkoitettu turvalliseen ruoanlaittoon kaikkiin ammattikeittiöihin, joissa ruokaa valmistetaan ja tarjoillaan. Allergioiden yleistyessä kovaa vauhtia, on myös hengenvaarallisten allergioiden määrä kasvanut.

Värikoodatuilla astioilla varmistetaan, ettei ristikontaminaatiota pääse tapahtumaan ja astiat ovat turvallisia. Pienikin määrä allergeenia saattaa laukaista mm. henkitorven kiinni turpoamisen ja tila on hengenvaarallinen, jos apua ei ole heti saatavilla.

Kansainvälisellä värikoodilla myös varmistetaan, että monikulttuurisessa ympäristössä työskentelevät ihmiset ymmärtävät ilman yhteistä kieltäkin astioiden käyttötarkoituksen.

Helpota arkea ja lisää luottamusta

Liilat välineet ovat erittäin hyvä apuväline, kun mietitään valmistuskeittiön värikoodausta, osana ammattikeittiöiden omavalvontasuunnitelman (HACCP) turvallista toteutusta.

Ristikontaminaation ja allergisten reaktioiden ennaltaehkäisy on tärkeä osa jokaisen ammattikeittiön omavalvontasuunnitelmaa (HACCP). Yksinkertaisin apukeino välttää ristikontaminaatiota on keittiövälineiden värikoodaus ja huolellinen säilytys.

Liila värikoodi helpottaa henkilökunnan työskentelyä ja ennaltaehkäisee allergisten reaktioiden mahdollisuutta. Samalla se parantaa asiakkaiden turvallisuuden tunnetta, kun he voivat luottaa siihen, ettei esim. samalla pannulla ole valmistettu allergeenia sisältäviä ainesosia.

Kokoa oman tarpeesi mukaan

Liilan allergia-astiapaketin sisällön voi koota oman tarpeensa mukaan ja se soveltuu siksi kaiken kokoisten keittiöiden tarpeisiin.

Tilaa tuotteita suoraan verkkokaupastamme tai pyydä lisätietoja asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@eahlstrom.fi / puh. 010 3495 100

 

Lue myös Ylen artikkeli, jossa käsitellään erityisruokavaliota noudattavien kohtaamia ongelmia ravintoloissa. 

 

Mika Romppanen
Mika Romppanen
010 3495 256

Kysy lisää värikoodatuista allergia-astioista

Annamme sinulle mielellämme lisätietoja liiloista värikoodatuista allergia-astioista ja autamme sinua kokoamaan tarpeesi sopivan setin. Ota yhteyttä!

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

EAhlström värikkäät lautaset

Trendikäs syyskattaus

Kokkaa kotona kuin ammattilainen