Astiastot ja astiasarjat

Astiastot

Astiat kaikenlaisiin ravintoloihin

Ravintolakäyttöön sopivat astiastot on jaoteltu verkkokaupassamme neljään ryhmään: yksinkertaisen kauniisiin, hillityn koristeellisiin, rohkeasti muotoiltuihin sekä värillisiin astioihin. Omasta osiostaan löytyvät julkishallinnon astiastot, joissa on mietitty erityisen tarkoin toiminnallisuutta, värejä, muotokieltä, mittasuhteita, hygieenisyyttä ja puhdistettavuutta.

Muut ravintolan astiat löytyvät alaotsikoiden alta. Jos haluat etsiä astiastoja tehtaittain, löydät tehdaskohtaisen jaottelun sivun vasemmasta alalaidasta. 

Muistathan, että asiakkaanamme voit tilata astioita ja astiasarjoja ravintolaasi myös verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta. Tutustu tuotemerkkikohtaisiin esitteisiin ja ota yhteyttä asiakaspalveluun tai avainasiakaspäällikköösi. Etsitään yhdessä juuri sinun ravintolaasi sopivat astiat!

Laaja astiavalikoima ammattikeittiöiden tarpeisiin

Astiavalikoimamme on hioutunut palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia tarpeita: ammattikäyttöön suunniteltujen astioiden ominaisuuksia ovat mm. astioiden kova kulutuksenkesto, pinottavuus, helppo puhdistettavuus sekä linjakas, ergonominen ja käyttötarkoitukseen sopiva muotoilu.

Astiat ja astiasarjat ravintolaan

Ammattikäyttöön suunnitellut astiastot – lautaset, kupit ja kulhot – kestävät kovassa käytössä ja tuovat ilmettä ravintolan kattaukseen. Elegantti valkoinen lautanen sopii ravintolassa arkeen ja juhlaan, ja annos pääsee lautasella kauniisti oikeuksiinsa. Myös lautasen kuviointi tai persoonallisempi väritys luo annokselle upean kehyksen ja ilmentää samalla ravintolasi uniikkia tyyliä. Lue täältä vinkit ravintolan astioiden valintaan.

Ravintolan astioilta kysytään kestävyyttä. Tähän tarkoitukseen soveltuvia posliinimassoja onkin astiavalikoimassamme useita: mm. maasälpä- eli kovaposliini, kermanvärinen Duracream, kevyt ja hienostunut Noble China sekä vitroposliini. Näistä posliinimassoista valmistetuissa astioissa lasite on erittäin kova, mikä takaa astioille myös ravintolakäytössä vaadittavan kovan kulutuksenkeston. 

Kuinka valita oikeat astiat ravintolaan?

Ravintolan astiaston valintaan vaikuttavat monet seikat ja me haluamme auttaa sinua valitsemaan oikein. Oikeanlainen astia tuo tarjoiltavan annoksen parhaiten esille. Se ilahduttaa asiakasta sekä keittiössä työskentelevää henkilökuntaa niin toimivuudellaan, laadullaan kuin ulkomuodollaan.

Kun valitset astioita ravintolaan, muista että

  • laadukkaat astiat kestävät käytössä pitkään
  • kova lasite astian pinnassa estää naarmuuntumisen ja pitää astian hygieenisenä
  • astioiden saatavuustakuu mahdollistaa astiaston täydentämisen tulevina vuosina
  • laaja astiavalikoima mahdollistaa erottumisen muista toimijoista.

Valikoimamme tuotteet täyttävät kaikki yllä mainitut kriteerit.

Maan kattavin valikoima ravintola-astioita

Laaja valikoimamme täydentyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden, uusien trendien ja käyttötarkoitusten perusteella. Edustamiemme astiavalmistajien valikoimasta löydät astiat niin Michelin-tähden ansainneihin ravintoloihin, kotoisiin kahviloihin kuin julkishallinnon potilasruokailuun. Suurin osa astiastoistamme on mahdollista saada valkoisena ja useimpiin on saatavilla erilaisia tehtaan vakiokoristeluita. Osaan astioistamme voi myös teettää omaan ravintolaan ja liikeideaan sopivan värin, logon tai tunnuksen.

Asiakaspalvelumme ja avainasiakaspäällikkömme auttavat sinua mielellään kaikissa astiavalintaan liittyvissä kysymyksissä. Etsitään yhdessä täydelliset astiat ravintolaasi! 

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen