Astiastot

Kauniin kattauksen perusta

Astiastot on verkkokaupassamme jaoteltu kolmeen ryhmään, yksinkertaisen kauniisiin, hillityn koristeellisiin sekä värillisiin astioihin. Oman osionsa on saanut julkishallinnon astiastot joissa on tarkoin mietitty toiminnallisuutta, värejä, muotokieltä, mittasuhteita sekä hygieenisyyttä että puhdistettavuutta. Muut posliinituotteemme löytyvät alaotsikoiden alta. Jos haluat etsiä tuotteita tehtaittain, löydät tehdaskohtaisen jaottelun sivun vasemmasta alalaidasta.

Astiavalikoimamme palvelee ammattikeittiöiden vaativia tarpeita

Tuotevalikoimamme on hioutunut palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia tarpeita. Näitä ovat mm. astioiden kova kulutuksen kesto, pinottavuus, helppo puhdistettavuus, linjakas, ergonominen ja käyttötarkoitukseen sopiva muotoilu unohtamatta yksilöllisyyttä ja eleganttia aikaa kestävää kauneutta. Ammattikäyttöön soveltuvia posliinimassoja on valikoimassamme useita mm. maasälpä- eli kovaposliini, kermanvärinen Duracream, kevyt ja hienostunut Noble China sekä vitroposliini. Näissä kaikissa lasite on erittäin kova eli tuotteen valmistusprosessissa lasite poltetaan 900–1400 asteisessa uunissa. Korkeampi polttolämpötila takaa kovemman lasitteen joka puolestaan takaa kovan kulutuksen keston. Pitkä saatavuustakuu kunnioittaa perinteitä sekä mahdollistaa astiaston täydentämisen vielä vuosien, vuosikymmentenkin päästä. Vanhimmat edelleen valikoimassamme sekä tehtailla tuotannossa olevat sarjamme ovat lanseerattu 1890-luvulla.

Posliiniastiaston valinta

Posliiniastiaston valintaan ravintolassa vaikuttavat monet asiat ja me haluamme auttaa teitä tekemään juuri oikean valinnan. Oikeanlainen astia tuo tarjoiltavan annoksen parhaiten esille. Se ilahduttaa asiakasta sekä keittiössä työskentelevää henkilökuntaa toimivuudellaan, laadullaan sekä ulkomuodollaan. Ravintolan astiasarjan valinnassa huomioitavia kriteerejä ovat mm. tuotteen laatu joka takaa pitkän käyttöiän, kova lasite astian pinnassa joka estää naarmuuntumisen sekä pitää astian hygieenisenä, saatavuustakuu mahdollistaa astiaston täydentämisen tulevina vuosina sekä laaja valikoima joka mahdollistaa erottumisen muista toimijoista. Valikoimamme tuotteet täyttävät kaikki yllä mainitut kriteerit.

Maan kattavin posliinivalikoima

Laaja valikoimamme täydentyy koko ajan asiakkaiden tarpeiden sekä uusien trendien sekä käyttötarkoitusten perusteella. Edustamiemme astiavalmistajien valikoimasta löydätte astiat niin Michelin-tähden ansainneihin ravintoloihin kuin julkishallinnon potilasruokailuun. Suurin osa astiastoistamme on mahdollista saada valkoisena ja useimpiin on saatavilla erilaisia tehtaan vakiokoristeluita. Osaan on myös mahdollista teettää omaan ravintolaan ja liikeideaan sopiva väri, logo tai tunnus.

Tarjoiluastiat jaettaville annoksille

Terassikauden tuotteet ravintolaan

Kevään uutuudet messuilla