Astiastot ja astiasarjat

Astiastot

Kauniin kattauksen perusta

Astiastot on verkkokaupassamme jaoteltu neljään ryhmään, yksinkertaisen kauniisiin, hillityn koristeellisiin, rohkeasti muotoiltuihin sekä värillisiin astioihin. Oman osionsa on saanut julkishallinnon astiastot, joissa on tarkoin mietitty toiminnallisuutta, värejä, muotokieltä, mittasuhteita sekä hygieenisyyttä ja puhdistettavuutta.

Muut posliinituotteemme löytyvät alaotsikoiden alta. Jos haluat etsiä tuotteita tehtaittain, löydät tehdaskohtaisen jaottelun sivun vasemmasta alalaidasta. 

Muistathan, että asiakkaanamme voit tilata tuotteita myös verkkokaupan valikoiman ulkopuolelta. Tutustu tuotemerkkikohtaisiin esitteisiin ja ota yhteyttä asiakaspalveluun tai avainasiakaspäällikköösi. Etsitään yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava ratkaisu!

Astiavalikoimamme palvelee ammattikeittiöiden vaativia tarpeita

Tuotevalikoimamme on hioutunut palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia tarpeita. Näitä ovat mm. astioiden kova kulutuksenkesto, pinottavuus, helppo puhdistettavuus sekä linjakas, ergonominen ja käyttötarkoitukseen sopiva muotoilu, jossa ei ole unohdettu yksilöllisyyttä ja eleganttia, aikaa kestävää kauneutta.

Huolellisesti valitut lautaset kestävät kovassa käytössä ja tuovat ilmettä kattaukseen. Elegantti valkoinen lautanen sopii sekä arkeen että juhlaan, ja annos pääsee siinä kauniisti oikeuksiinsa. Myös lautasen kuviointi tai persoonallisempi väritys luo annokselle upean kehyksen ja ilmentää samalla ravintolasi uniikkia tyyliä. Lue täältä vinkit ravintolan astioiden valintaan.

Ammattikäyttöön soveltuvia posliinimassoja on valikoimassamme useita, mm. maasälpä- eli kovaposliini, kermanvärinen Duracream, kevyt ja hienostunut Noble China sekä vitroposliini. Näissä kaikissa lasite on erittäin kova eli tuotteen valmistusprosessissa lasite poltetaan 900–1400-asteisessa uunissa. Korkeampi polttolämpötila takaa kovemman lasitteen, joka puolestaan takaa kovan kulutuksenkeston.

Pitkä saatavuustakuu kunnioittaa perinteitä sekä mahdollistaa astiaston täydentämisen vielä vuosien, vuosikymmentenkin päästä. Vanhimmat edelleen valikoimassamme sekä tehtailla tuotannossa olevat sarjamme on lanseerattu jo 1890-luvulla.

Posliiniastiaston valinta

Posliiniastiaston valintaan ravintolassa vaikuttavat monet asiat ja me haluamme auttaa teitä tekemään juuri oikean valinnan. Oikeanlainen astia tuo tarjoiltavan annoksen parhaiten esille. Se ilahduttaa asiakasta sekä keittiössä työskentelevää henkilökuntaa niin toimivuudellaan, laadullaan kuin ulkomuodollaan.

Ravintolan astiasarjan valinnassa huomioitavia kriteerejä ovat mm.

  • tuotteen laatu, joka takaa pitkän käyttöiän
  • kova lasite astian pinnassa, joka estää naarmuuntumisen sekä pitää astian hygieenisenä
  • saatavuustakuu, joka mahdollistaa astiaston täydentämisen tulevina vuosina
  • laaja valikoima, joka mahdollistaa erottumisen muista toimijoista.

Valikoimamme tuotteet täyttävät kaikki yllä mainitut kriteerit.

Maan kattavin posliinivalikoima

Laaja valikoimamme täydentyy jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden, uusien trendien ja käyttötarkoitusten perusteella. Edustamiemme astiavalmistajien valikoimasta löydät astiat niin Michelin-tähden ansainneihin ravintoloihin, kotoisiin kahviloihin kuin julkishallinnon potilasruokailuun. Suurin osa astiastoistamme on mahdollista saada valkoisena ja useimpiin on saatavilla erilaisia tehtaan vakiokoristeluita. Osaan astioistamme voi myös teettää omaan ravintolaan ja liikeideaan sopivan värin, logon tai tunnuksen.

Asiakaspalvelumme ja avainasiakaspäällikkömme auttavat sinua mielellään kaikissa astiavalintaan liittyvissä kysymyksissä ja yksilöllisissä, juuri sinun tarpeitasi vastaavissa ratkaisuissa. 

somistus_laplandhotels_bulevardi_eahlström

Sisustus ja somistus tuovat sesongin esiin

glögimukit ravintolaan ahlström

Mukit ja lasit glögikauteen

lautanen ravintolan logolla eahlstom

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?