Rustiikkiset astiat ravintolaan Stonecast Eahlstrom

Stonecast

Käsinmaalattu Churchill Stonecast -astiasarja ihastuttaa rustiikkisella ilmeellään ja upeilla värisävyillään. Sarjan värimaailma on saanut inspiraationsa vuodenaikojen vaihtelusta. Kaikkien tuotteiden reunoja koristaa kullanruskea rajaus. 

Käsinmaalattu ja rustiikkinen Churchillin Stonecast-sarja ihastuttaa kahdeksassa eri sävyssä. Posliinisarjan värimaailma on saanut inspiraationsa vuodenaikojen vaihtelusta. Kaikkien tuotteiden reunoja somistaa kullanruskea rajaus. Korosta makuelämyksiä värikkäillä astiavalinnoilla!

Stonecast Patina-malliston astiat ovat moderni tulkinta ajan patinoimista pinnoista ja tekstuureista. Inspiraationsa ne ovat saaneet orgaanisista materiaaleista kuten metallista, kivestä, nahasta ja puusta. Nämä käsinmaalatut lautaset saavat ainutlaatuisen 3-ulotteisen ja kimmeltävän ulkonäkönsä niissä käytetystä reaktiivisesta maalista. Valitse pöytääsi tummanpuhuva teräksen musta, lämmin vintage kupari, poltettu vihreä tai antiikin harmaa. Tutustu myös näyttäviin Stonecast Hints ja Stonecast Ripple -astioihin!

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen