Donna Senior

Esitteet

Donna Senior -astiat on suunniteltu tukemaan itsenäistä ruokailua pienien toiminnallisten apukeinojen avulla. Raikkaat värit toimivat niin huomioväreinä, kuin silmän ilona. Saatavana on 7 vakioväriä. Soveltuu hyvin muistihäiriöisille. Materiaali kestävää kovaposliinia, joka sitoo hyvin lämpöä ja tukee hitaampaa ruokailijaa.

Lautaset: Syvempi pesä ja reunan ja sisäosan liittymäkohdassa oleva kohouma, auttaa ruoan nostamista suuhun. Hieman notkolleen muotoillusta leveästä reunasta on helppo ja tukeva ottaa kiinni.
 
Kahvimuki ja aluslautanen: Mukin iso kahva mahdollistaa tukevan otteen ja paksunnos liitoskohdassa estää sormien palamisen. Suuaukko on normaalia suurempi ja siitä on miellyttävä juoda ilman vaaraa, että juoma joutuisi nenään. Jotta muki ei kaatuisi helposti, on alusvadin keskikohta muotoiltu syvemmäksi ja huomioväri ohjaa kupin oikeaan kohtaan.
 
Toivomuksestanne Schönwald kehittää teille oman kuvion. Yksilöllinen koriste, logo tai väri on tunnusmerkki, joka ilmaisee tutun ilmapiirin ja tekee ne näkyviksi sekä asukkaille että myös heidän vierailleen.
Rapujuhlien kattaus punainen teema

Punaista pöytään rapujuhlaan

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita