Donna Senior

Esitteet

Donna Senior -astiat on suunniteltu tukemaan itsenäistä ruokailua pienten toiminnallisten apukeinojen avulla. Raikkaat värit toimivat niin huomioväreinä kuin silmän ilona. Astioiden materiaali on kestävää kovaposliinia, joka sitoo hyvin lämpöä ja tukee hitaampaa ruokailijaa.

Donna Senior -sarjan erikoismuotoillut, kauniin värikkäät astiat vastaavat ikääntyneiden ja muistihäiriöisten erityistarpeisiin. Hoivakoteihin ja sairaaloihin sopivien astioiden lähes huomaamattomat, käsittelyä helpottavat ratkaisut helpottavat syömistä samalla kun voimakkaat kontrastivärit paitsi auttavat hahmottamista tuovat väriä ruokahetkeen.

Donna Senior -astioiden erityispiirteet:

Lautaset: Syvempi pesä ja reunan ja sisäosan liittymäkohdassa oleva kohouma auttavat ruoan nostamista suuhun. Hieman notkolleen muotoillusta leveästä reunasta on helppo ja tukeva ottaa kiinni.

Kahvimuki ja aluslautanen: Mukin iso kahva mahdollistaa tukevan otteen ja paksunnos liitoskohdassa estää sormien palamisen. Suuaukko on normaalia suurempi ja siitä on miellyttävä juoda ilman vaaraa, että juoma joutuisi nenään. Jotta muki ei kaatuisi helposti, on alusvadin keskikohta muotoiltu syvemmäksi ja huomioväri ohjaa kupin oikeaan kohtaan.

Toivomuksestanne Schönwald kehittää teille oman kuvion. Yksilöllinen koriste, logo tai väri on tunnusmerkki, joka ilmaisee tutun ilmapiirin ja tekee ne näkyviksi sekä asukkaille että myös heidän vierailleen.

Tunnelmataikuri työssään: Sylvester Soisalo

Tunnelmataikurit työssään: Taneli Korsiala ja Severi Lukkarinen

Viisi vuotta yrittäjinä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan