VAJA Finland Astiat Eahlstrom

VAJA Finland

VAJA Finland -astiat ilahduttavat sekä käyttö-ominaisuuksillaan että oivaltavalla, aikaa kestävällä designillaan. Korkealaatuiset tuotteet valmistetaan omalla keramiikkatehtaalla Porvoossa, perinteisiä käsityötaitoja vaalien. VAJA Finland -tuotteet ovat täydellinen valinta ravintolalle, joka arvostaa kotimaisuutta, tinkimätöntä laatua ja toimivaa designia.

Kaadin 1,5 l

Tuotekoodi:
24311
108,87 €
(135,00 € sis. 24% ALV )

Kuppi 30 cl

Tuotekoodi:
24316
23,39 €
(29,00 € sis. 24% ALV )

Muki 40 cl

Tuotekoodi:
24326
23,79 €
(29,50 € sis. 24% ALV )

Purkki 0,3 l

Tuotekoodi:
24305
44,35 €
(54,99 € sis. 24% ALV )

VAJA Finland – skandinaavista muotoilua ja kotimaista käsityötä

VAJA Finlandin tarina alkoi vuonna 2011, kun Arabian keramiikkatehtaalla työskennelleet Fred Owren ja Henna Lamberg keksivät yhdistää osaamisensa sekä jakamansa intohimon kestävää, kotimaista muotoilua kohtaan. 

Toimiva design, suomalainen laatu ja pieteetillä valmistetut käyttöesineet ovatkin VAJA Finland -malliston kulmakiviä. Vitroposliinista valmistetut pinottavat kupit ja astiat ovat pelkistetyn muotoilunsa ansiosta monikäyttöisiä, kestävät astianpesukoneen ja soveltuvat myös uuniin ja mikroon. 

Monikäyttöisiä astioita

Kuppien ja lautasten lisäksi VAJA Finland -mallistoon kuuluu käytännöllisiä kulhoja, purkkeja, kaatimia, leikkulautoja ja muita hyödyllisiä käyttöesineitä. Helmi- ja Sirkus-sarjojen kauniit kuvioinnit tuovat tarjoilupöytiin ja kattaukseen graafista ilmettä ja yhdistyvät harmonisesti muihin VAJA Finland -astioihin.

Eettisyys ja laatu käsi kädessä 

VAJA Finland -tuotteet valmistetaan ammattitaidolla Suomessa, Porvoon tehtaalla. VAJA Finland tuntee työntekijänsä ja näiden työolosuhteet, jolloin tuotteiden laatu ja tuotantoketjun eettisyys ovat helposti varmistettavissa. 

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen