astioiden-kierrätys-ravintolat-eahlström

Ravintolan astioiden kierrätys - ei astioita sekajätteeseen!

Ravintolan astioiden kierrätys on nyt mahdollista E.Ahlströmin kautta. Kierrätyspalvelu on tarjolla kaikille ja kaiken kokoisille ravintoloille ympäri Suomen. Tavoitteemme on, ettei posliiniastioita päädy enää sekajätteeseen ja kaatopaikalle.

Kierrätykseen sopii sekä valkoinen että värillinen ravintolakäyttöön tarkoitettu posliini. Otamme vastaan myös kivitavaran (keramiikka-astiat). 

Tule mukaamme vastuullisuustalkoisiin!

Ravintolan posliiniastioiden kierrätys

Kun ravintolasi astiat ovat tulleet elinkaarensa päähän, toimi näin: 

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@eahlstrom.fi). Saat meiltä toimintaohjeen astioiden kierrätykseen ja samalla sovitaan kierrätettävien astioiden noudosta. 
  2. Pese kierrätettävät astiat ja pakkaa ne kuljetusta kestävään pakkaukseen. Erottele erikseen posliiniset astiat ja keramiikka (kivitavara). Värillisen ja valkoisen posliinin voit pakata samaan laatikkoon, keramiikka-astiat erikseen.
  3. Punnitse pakkausten kokonaispaino ja kirjaa ylös pakkausten määrä
  4. Me noudamme pakkauksen haluamanasi päivänä toimipisteestäsi. 
  5. Kierrätämme posliiniastiat suomalaisen tiilitehtaan tiilien raaka-aineeksi ja uusiokäytämme lähettämäsi pakkauksen muihin lähetyksiin. 

Kierrätettävien astioiden määrä

Voit kierrättää kauttamme alle 1 000 kg:n eriä. Perimme lähetyksistä nimellisen kierrätysmaksun, joka koostuu pääosin kuljetuskustannuksesta. Lisäksi maksuun sisältyy lajittelu- ja käsittelykulu. Vastuullisuuden kannalta on järkevää pyrkiä keräämään kierrätettäväksi isompi erä astioita kerralla.

Kierrätysmaksu 2020:

alle 50 kg erä 50 €
50-199 kg erä 70 €
200-499 kg erä 130 €
500-1000 kg erä 200 €

Yli 1 000 kg astiamäärän kierrättämisestä sovitaan aina tapauskohtaisesti. 

Kierrätettävät astiat saavat uuden elämän riippuen tuotteiden kunnosta

  • kierrätämme elinkaaren lopussa olevat astiat ja suuret erät toimitamme suomalaisen tiilitehtaan tiilien raaka-aineeksi
  • vielä käyttökelpoiset pienet erät toimitamme hyväntekeväisyyteen
     

Muista lajitella ja kierrättää omassa toimipisteessäsi

Toimi vastuullisesti omassa toimipisteessäsi ja huolehdi muiden jakeiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä. Lajittele biojäte, energiajae, paperi ja pahvi, puu, paistorasva, lasi, metalli, sähköromu, vaaralliset jätteet ja sekajäte toimipisteesi ohjeiden mukaisesti.

Anna ravintolan astioille uusi elämä!

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat kierrättää ravintolan astioita

Ole yhteydessä meihin, hoidamme astioiden kierrätyksen puolestasi!

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Toimitusmaksu 5 € kaikkiin alle 100 € ostoksiin!

Kokkaa kotona kuin ammattilainen