Aterimet ja aterinsarjat

Aterimet

Tyylikästä muotoilua

Aterinsarjat ammattikeittiöiden vaativiin tarpeisiin

Aterinvalikoimamme on suunniteltu palvelemaan ammattikeittiöiden vaativia ja moninaisia tarpeita. Aterimien kohdalla laatu ja ammattikäyttöön soveltuvuus tarkoittaa parhaiden materiaalien takaamaa ensiluokkaista ruostesuojaa, laadukasta viimeistelyä, tarkoitukseen sopivaa muotoilua sekä varmuutta tuotteen saatavuudelle myös vuosien päästä.

Ammattikäyttöön soveltuvat aterimet valmistetaan yleensä 18/10- ruostumattomasta teräksestä, joka takaa niille parhaan mahdollisen suojan ruostumista vastaan. Mikäli aterimilta edellytetään magnetisoivaa ominaisuutta, käytetään 18/0-terästä, eli kromiterästä. Siinä ei ole lisänä nikkeliä antamassa parasta mahdollista ruostesuojaa, mutta se mahdollistaa laitoskeittiöissä magnetismiin perustuvan aterinten automaattisen käsittelyn.

Aterinten valinta

Aterinten valintaan ravintolassa tai suurkeittiössä vaikuttavat monet asiat ja meillä on ammattitaitoa ja halua auttaa tekemään parhaiten teitä palvelevat valinnat. Aterimet viimeistelevät jokaisen kattauksen ja tukevat haluttua liikeideaa. Olivatpa aterimet valmiiksi pöytään katettuna, aterinruukkuun sijoitettuna tai aterintelineessä linjastossa, niiden yhtenäinen ja siisti ilme viimeistelee ja vahvistaa asiakkaan kokemaa mielikuvaa ravintolasta.

Maan kattavin valikoima

Laaja valikoimamme täydentyy koko ajan asiakkaiden tarpeiden sekä uusien trendien että käyttötarkoitusten perusteella. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy erilaisia ja erihintaisia aterimia asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Valikoimasta löytyvät tyylikkäät klassiset ruokailuvälineet, modernit ja trendikkäät aterinsarjat tai käytännölliset ja edulliset perusaterimet.

Aterimiin on mahdollista saada kaiverrettua myös ravintolan logo, eli graveeraus. Tuotteita on mahdollista myös hopeoida sekä ionisoida eri värisävyihin. Ionisoidut aterimet on mahdollista saada kullan, pronssin, platinan tai mustan teräksen värisenä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai avainasiakaspäällikköösi. Etsitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi vastaavat tuotteet!

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen