Aterimet ravintolaan Casali Bronze

Pintinox

Pintinoxin aterinvalikoimasta löytyy sekä perinteisiä, että näyttäviä kivipestyjä aterimia. Stonewashed on laadukas ja arvokas käsittely aterimissa, jossa kivipesulla tuotteelle saadaan mattapintainen ilme. Nämä erilaiset ja näyttävät aterimet sopivat monipuolisesti eri kattauksiin.

Hoito-ohjeet Stonewashed-aterimille

Pintinox Stonewashed -aterimet käsitellään kivipesumenetelmällä valmistusprosessin lopussa. Tämän vuoksi aterimissa voi olla pieniä jäämiä käsittelyaineesta ja suosittelemmekin, että peset kaikki aterimet huolellisesti ennen käyttöä. Tuotteiden erilainen käsittely vaatii hoitoa ja suosittelemme noudattamaan näitä neuvoja, jotta pidät stonewashed aterimesi hyvässä kunnossa vuosia.

Aterimien pesussa tulisi käyttää aineita, joissa ei ole klooria tai kloridia. Happamia pesuaineita ei myöskään suositella käytettäväksi, sillä se voi syövyttää aterinten pinnan. Nämä aineet voivat irrottaa ruostumattoman teräksen aterinten karheasta pinnasta pesun aikana. Värimuutokset käytössä mahdollisia riippuen vedestä ja pesuaineesta.

Mikäli pesukoneessa on automaattinen annostelija, tarkastathan että pesu- ja huuhteluaineet on laimennettu oikein, jotta ne eivät vahingoita aterinten pintaa. Parhaan lopputuloksen saat käyttämällä neutraalia tai heikosti emäksistä pesuainetta.Tuotteita ei myöskään tarvitse kiillottaa tai hangata puhtaaksi.

Stonewashed-veitsien huoltoon kannattaa kiinnittää hieman enemmän huomiota, jotta ne pysyvät kauniina. Suosituksia veitsien hoitoon:

 

  • Puhdista ruoka veitsistä aina käytön jälkeen. Älä kuitenkaan liota veitsiä vedessä liian kauan.
  • Pese veitset astianpesukoneessa omassa korissaan, jotta ne eivät osu muihin aterimiin tai metalliosiin.
  • Muista avata astianpesukoneen luukku heti pesuohjelman päätyttyä ja kuivata veitset huolellisesti.
aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen