Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Yhteistyökumppanit


Ravintola-ala on meille sydämen asia ja meille on tärkeää, että ravintola-ala saa ansaitsemaansa arvostusta! Olemme mukana edistämässä ja tukemassa suomalaista ruokakulttuuria, kohottamassa kotimaisen ravintola-alan arvostusta, luomassa tunnelmaa alan arvostetuimmissa kilpailuissa ja antamassa suomalaisille osaajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan maailmalla.


Suomen Bocuse d'Or -joukkue kaudella 2022-2023, valmentaja Kalle Tanner, kokki Johan Kurkela ja assistentti Aino Kasanen.


Yhteistyökumppaneiden kanssa tehty työ kasvattaa myös E.Ahlströmin omaa ammatillista osaamista. Näin varmistamme, että tiedämme mitä ruokamaailmalla tapahtuu ja mitä alan johtavilla ammattilaisilla on kehitystyön alla.

Tukemalla alan kilpailuja annamme intohimoisille ravintola-alan ammattilaisille ja tuleville kyvyille mahdollisuuden kehittyä ja tulla paremmiksi! Olemme ylpeinä mukana ravintola-alan menestymisessä muun muassa:

Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kilpailut

E.Ahlström on mukana tukemassa ja kehittämässä suomalaista gastronomiaa. Olemme olleet pitkään kokkien ja tarjoilijoiden suomenmestaruuskilpailujen Vuoden Kokki- ja Vuoden Tarjoilija -kilpailujen yhteistyökumppani.

Kilpailuannokset tarjoillaan ja pöydät katetaan E.Ahlströmin valikoiman tuotteilla.

Lahjoitamme myös kilpailuissa menestyneelle erikoispalkinnon.

Bocuse d'Or Team Finland

Olemme Suomen Bocuse d'Or tiimin yhteistyökumppani ja kannustamme sekä tuemme Suomen edustajan matkaa maailman arvostetuimmassa kokkien maailmanmestaruuskilpailussa.

Suomen Kokkimaajoukkue

Olemme Suomen Kokkimaajoukkue ry:n yhteistyökumppani. Joukkue edustaa Suomea esimerkiksi vuoden välein järjestettävissä kokkien olympialaisissa. Kokkijoukkue harjoittelee jatkuvasti eri osa-alueita parhaiden valmentajien ohjauksessa.

Compass Group Culinary Team

Olemme Compassa Group Culinary Teamin yhteistyökumppani. Compass Group Culinary Team kilpailee kokkien maailmanmestaruuskilpailuissa Culinary World Cupissa catering-sarjassa.

Yhteistyö alan oppilaitosten kanssa antaa nuorille mahdollisuuden

Haluamme myös tukea nuoria, antaa heille mahdollisuuden oppia ja päästä eteenpäin urallaan. Tuemme alan opiskelijoiden koulutusta ja teemme yhteistyötä Haaga-Helian sekä ravintolakoulu Perhon kanssa.

Toggle Nav
Ostoskori