Joulukattaus vinkit 2021

Joulukattaus täynnä tunnelmaa!

Taio ikimuistoinen joulukattaus näillä tuotteillamme:

Poimi parhaat kattausvinkit jouluun

Tänä vuonna joululla on meille ehkä isompi merkitys kuin koskaan. Joulun odotus ja kattauksen ja elämysten suunnittelu tuntuu aina yhtä inspiroivalta, mutta tänä vuonna vielä erityisemmältä.

Kokoontuminen läheisten kanssa yhteiseen pöytään - ravintolaan tai kotiin - tuntuu juhlahetkeltä, jonka haluamme kokea kaikin aistein, tunnelmasta ja toisistamme nauttien. Varasimmekin varastoon hurmaavan kokoelman joulukattaustuotteita - somisteita, lyhtyjä ja kynttilöitä, joilla loihdit kattaukseen upean joulutunnelman vaivattomasti, mutta näyttävästi. 

Kattausvinkeissämme näkyvät joulun päätrendit - kullan kimallus ja pelkistetty luonnonläheisyys. Erilaiset joulutyylit toimivat loistavasti myös toisiinsa sekoitettuna, joten poimi parhaat palat eri teemoista ja luo oma ikimuistoinen joulukattaus! 

Osa joulukattaustuotteista on saatavilla rajoitetun ajan, niin kauan kuin varastoa riittää.

Joulun trendit 

Me E.Ahlströmilla aloitamme joulun suunnittelun jo keväällä. Tarkkailemme trendejä, käymme messuilla, juttelemme suunnittelijoiden kanssa ja tutustumme tavarantoimittajiemme joulutuotevalikoimiin uteliaasti kuin joulutontut konsanaan! Asiakkaitamme inspiroivat joulukattaukset ja jouluideat rakennamme Creative Studiollemme viimeistään silloin, kun lehdet kellastuvat. Tavoitteemme on tarjota valmiita, helposti toteutettavia ideoita ravintolalle asiakkaiden hurmaamiseen ja joulutunnelman rakentamiseen.

Ravintoloitsija, varaa aika Creative Studiollemme ja tule hakemaan valmiit somistusideat jouluun!

Kullan kimallus - ripaus luksusta

Kultakuume näkyy tänä vuonna joulukoristeissa. Kulta ja messinki pieninä elegantteina ripauksina tekevät sisustuksesta ja kattauksesta heti astetta juhlavamman. Kauniit kultaiset tai messinginväriset lyhdyt sekä tuikut vahvistavat kauniisti kynttilöiden valoa, jota riittää pitkään: ammattikäyttöön tarkoitettujen kynttilöidemme paloaika on markkinoiden pisimpiä.  

Pelkistetty luonnonläheisyys

Luonnon rauhoittavasta vaikutuksesta on puhuttu tänä vuonna erityisen paljon - kaipuu luontoon on korostunut haastavina aikoina. Mikset siis toisi luontoa osaksi joulukattausta? Puiset alustat ja laatikot tuovat luonnonläheistä ilmettä buffapöytään ja erilaisilla luonnonmateriaaleista tehdyillä koreilla saa kivaa vaihtelevuutta. Valikoimastamme löytyy myös aitoa sammalta ja jäkälää, jota voi yhdistää esimerkiksi kauniisiin mäntyisiin koristeoksiin.

Katso kaikki somisteet >>