Keväinen kattaus, astiat ja somisteet Eahlström

Kata kevät kotiin!

Näillä häikäisevillä astioilla ja somisteilla toivotat kevään tervetulleeksi. Katso myös reseptit!

Ruokaohjeet astioiden tyyliin

Bocuse d'Or kokkien maailmanmestaruuskisoihin valmistautuva Suomen joukkue Mikko Kaukonen ja Anni Peräkylä suunnittelivat upeisiin uutuusastioihin sopivat ruokaohjeet. Katso reseptit ja tee vaikutus astioiden lisäksi myös herkullisilla mauilla

Häikäisevä kattaus!

Keräsimme yhteen häikäisevät astia-, lasi- ja sisustusuutuudet sekä aina yhtä upeat suosikkituotteet, joilla voit juhlistaa kevään tuloa. 

Keväiset astiauutuutemme pitävät sisällään upeita pintakuvioita, herkkiä muotoja ja värisävyjä kuten vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää. Luonnon heräämisen ajankohtaan sopivat oivallisesti myös huippukokki Sergio Hermanin Seraxille suunnittelemat Inku-astiat, joiden muotokieli on saanut innoituksensa luonnosta, simpukankuorista ja kukkasista. Kevään hempeille juomille taas sopivat täydellisesti raikkaan pastelliset Hobstar-lasit ja 1920-luvun kepeää glamouria huokuvat America 20's -cocktaillasit.

Kun jokakeväinen sisustuskärpänen iskee, voit loihtia kotiin nopeasti ja pienellä vaivalla uuden ilmeen yksittäisiä somisteita päivittämällä. Rouheus ja kädenjälki saavat nyt näkyä. Tanskalaisen Muubsin upeat Retro-, Valley-, Fire- ja Ocean-tuotteet tuovatkin sisustukseen juuri sopivasti rosoa ja luonnollisuutta.

Osa tuotteista on saatavilla rajoitetun ajan, niin kauan kuin varastoa riittää.