Kattilat

Kattilat ja kasarit

Kattilat ja kasarit ammattikäyttöön

Valikoimamme kattilat ja kasarit vastaavat ominaisuuksiltaan vaativia ammattikeittiöiden tarpeita: kestävät, korkealaatuiset materiaalit ja toimiva muotoilu takaavat, että kattilat ja kasarit palvelevat käytössä vuosikausia. Autamme mielellämme ravintolasi tarpeisiin sopivien keittoastioiden valinnassa!

Kattilat ja kasarit kaikkiin käyttötarkoituksiin

Kattiloita ja kasareita tarvitaan ammattikeittiössä jatkuvasti ja moniin eri tarkoituksiin. Laaja valikoimamme kattaa sekä suuret että pienet keittoastiat ja useat eri materiaalivaihtoehdot kaiken kokoisten keittiöiden tarpeisiin. Parhaimmillaan samaa kattilaa voi käyttää monipuolisesti keittämiseen, paistamiseen ja hauduttamiseen ja se toimii myös uunivuokana ja ruoan säilytysastiana.

Kaikki valikoimamme kattilat ja kasarit soveltuvat kaasuliesille, sähköliesille ja keraamisille liesille. Valtaosa tuotteista soveltuu myös induktioliedelle ja ne on merkitty erikseen.

Huomioi kattilaa valitessasi:

  • käyttötarkoitus: kuinka paljon ja millaista ruokaa valmistetaan?
  • puhdistuksen vaivattomuus: kestääkö kattila esimerkiksi konepesun?
  • ergonomia: onko kaatoasento hyvä ja ote pitävä?
  • ulkoiset mitat: kuinka paljon kattila vie säilytystilaa?
  • keittiövälineiden yhteensopivuus: sopivathan uudet tuotteet yhteen vanhojen kanssa?

Valitse oikea materiaali 

Alumiinirunkoiset kattilat ja kasarit

  • ovat miellyttävän kevyitä ja johtavat hyvin lämpöä
  • eivät varaa lämpöä yhtä hyvin kuin teräs
  • eivät sovellu astianpesukoneessa pestäväksi, sillä alumiini tummentaa muut samassa koneessa pestävät astiat.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kattilat ja kasarit

  • kestävät erinomaisesti kulutusta ja ovatkin käytännössä ikuisia käytössä 
  • sopivat moneen: valikoimassamme on paljon erilaisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kattiloita, kuten haudekattiloita, kerroskattiloita, pastakattiloita ja kasareita. Ergonominen muotoilu ja yksityiskohdat kuten kaatonokka, lasinen kansi tai lämpöeristetyt kahvat viimeistelevät käyttökokemuksen.

Pinnoitetut kattilat

  • soveltuvat usein myös induktiolle 
  • kestävät konepesun
  • pinnoitteet ovat laadukkaita ja kestäviä.

Klassinen valurautapata

  • pitää lämpöä hyvin ja on myös tyylikäs tarjoiluastia
  • emalointi suojaa ruostumiselta ja vahvistaa padan pintaa
  • sopii myös induktioliedelle
  • kannattaa pestä käsin.

Valitessasi kattiloita ja kasareita kiinnitä huomiota myös keittiövälineisiin. Jos ravintolassasi on jo olemassa olevia keittiövälineitä varmista, että uudet tuotteet sopivat yhteen vanhojen kanssa. Valitse keittiövälineiden materiaali ennen kaikkea kattiloiden ja pannujen materiaalien mukaan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme valinnoissa. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

 

Rapujuhlien kattaus punainen teema

Punaista pöytään rapujuhlaan

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita