Bourgeat

Alumiinikattilat ja -kasarit

Ammattikäyttöön tarkoitetut alumiinikattilat ovat miellyttävän kevyitä käyttää ja omaavat erinomaisen lämmönjohdon. Tehokkaat ja nopeasti lämpenevät alumiiniset keittoastiat soveltuvat helposti pohjaan palavien ruokien kypsentämiseen.

 

Outlet-tuote -61%

Kansi ø 24 cm

Tuotekoodi:
40115
5,56 €
14,44 €
(6,89 € sis. 24% ALV )

Kasari 1,7 l

Tuotekoodi:
40069
32,93 €
(40,83 € sis. 24% ALV )

Kasari 3,3 l

Tuotekoodi:
40071
41,02 €
(50,86 € sis. 24% ALV )

Kasari 5,4 l

Tuotekoodi:
40072
55,22 €
(68,47 € sis. 24% ALV )

Alumiini materiaalina

Alumiini on lämmönjohtokyvyltään hyvä ja se kuumenee nopeasti. Hyvän lämmönjohdon lisäksi se myös sitoo lämpöä hyvin. Alumiinirunkoiset kattilat ovat myös keveitä, sillä ne painavat vain noin 1/3 vastaavan valurautaisen tai teräksisen painosta.

Parhaiten alumiiniset keittoastiat sopivat nestemäisten ruokien valmistukseen sekä luonnollisesti perunoiden, pastan ja riisin kypsytykseen. Valikoimistamme löytyvät myös reilun kokoiset alumiinikattilavaihtoehdot keittolounaiden valmistukseen sekä suurkeittiöiden tarpeisiin. Saat kauttamme myös kattilat ja kannet erikseen.

Pinnoitetut alumiinikattilat ja esimerkiksi pinnoitettu alumiinikasari yhdistävät molempien hyvät puolet: alumiininen ulkopinta on kevyt ja tehokkaasti lämpenevä, pinnoitteet taas tuovat lisää kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Kuumenevien kahvojen suojaksi saat meiltä myös silikonisuojat.

Alumiinikattilat kestävät ammattikäyttöä pitkään

Oikein käytettynä alumiiniset keittoastiat ovat ravintolakeittiön tehokkaimmasta päästä ja pysyvät ammattilaisen työkaverina pitkään. Mutta kuten ystävienkin, on alumiinikattiloidenkin kanssa huomioitava omat erityispiirteensä. Alumiinikattilat eivät sovellu astianpesukoneessa pestäväksi, sillä alumiini tummentaa muut samassa koneessa pestävät astiat. Alumiinipohjaiset kattilat sopivat valurautaisille keittolevyille ja kaasuliedelle. Keraamisen lieden pintaan alumiinista voi jäädä hopeanhohtoisia jälkiä, joiden poistaminen on hankalaa.

Pinnoittamaton alumiini ei ole magnetoituvaa materiaali, joten tarkista aina tuotteen soveltuminen induktioliedelle. Alumiiniastioita ei suositella voimakkaasti emäksisien tai happamien ruokien, kuten marjojen valmistamiseen eikä esimerkiksi ruokien säilytykseen, vaan tällöin ruoka on syytä kaataa toiseen astiaan. Sekoitusvälineeksi soveltuu parhaiten puusta tai muovista valmistetut välineet. Pinnoitetuissa tuotteissa kannattaa välttää ylikuumentamista, sillä jatkuva tyhjänä kuumentaminen korkealla lämpötilalla heikentää ajan kuluessa pinnoitteiden tarttumattomuutta.

Tyylikkäät pinnoitetut vaihtoehdot induktiolle

Kauniisti muotoillut Pro-sarjan pinnoitetut alumiinikattilat ja -kasarit ovat erinomainen vaihtoehto induktioliesille. Lisäksi tyylikkään mustat Pro-tuotteet ovat silmäilo etenkin avokeittiöille. Valikoimissa myös usein toivotut matalat kattilaversiot.

Valitessasi kattiloita ja kasareita kiinnitä huomiota myös keittiövälineisiin. Jos ravintolassasi on jo olemassa olevia keittiövälineitä varmista, että uudet tuotteet sopivat yhteen vanhojen kanssa. Valitse keittiövälineiden materiaali ennen kaikkea kattiloiden ja pannujen materiaalien mukaan.

Vastaamme mielellämme kysymyksiin ja autamme valinnoissa. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme.

Katso kaikki kattilat ja kasarit

EAhlström värikkäät lautaset

Trendikäs syyskattaus

Kokkaa kotona kuin ammattilainen