Profboard-leikkuualusta 53x32,5 cm

musta, PP-muovi, GN 1/1, 5kpl/pks

32,86 €
Varastosaldo: 8
Tuotekoodi:
51804
Syvyys: 53,00cm
Leveys: 32,50cm
Korkeus: 0,10cm
Paino: 800g
Myyntierä: 1
EAN: 5710013001387

Profboard on lyömätön leikkuulautakonsepti, jota on helppo käyttää ja joka säästää tilaa keittiössäsi. Keittiömestareiden kanssa yhteistyössä suunniteltu Profboard koostuu leikkuulaudasta ja siihen nerokkaalla klikki-systeemillä vaihdettavista värikoodatuista (HACCP) leikkuualustoista. Ohuet alustat on helppo kiinnittää ja irrottaa leikkuulaudasta työskentelyn aikana ja ne vievät vähemmän tilaa säilytyksessä kuin vastaava määrä erivärisiä leikkuulautoja. Alustoja voi ostaa erikseen, hankkimatta kokonaan uutta leikkuulautaa, jonka ansiosta säästät ympäristöä ja rahaa.

Saatavana myös tyylikäs musta alusta tarjoiluun!

Profboardin edut

6 HACCP-järjestelmän mukaista, eri väristä alustaa
Pienentää ruokamyrkytyksen riskiä
Pysyy turvallisesti paikoillaan työpöydällä
Voidaan käyttää molemmin puolin
Ei taivu, lohkeile tai halkea – 5 vuoden takuu
Konepesun ja kuuman vesipesun kestävä*
Elintarvikekelpoinen
Helppo säilyttää – säästää tilaa keittiössä
Valmistettu Tanskassa – keittiömestareiden suunnittelema
Valmistuksessa käytetty vain elintarvikekäyttöön suunniteltuja materiaaleja
Heitä hyvästit märälle rätille leikkuulaudan alla, kumisilla jaloilla pito on taattu
Ei enää leikkuulaudan hiomista, vaihda vain alusta!
Patentoitu click-system takaa helpon ja nopean työskentelyn keittiössä.
4 eri kokoa
Kierrätettävä & uusiokäytettävä

*Huom. Sekä leikkuulauta että leikkuualustat voidaan pestä pesuaineella ja kuumalla vedellä tai tiskikoneessa. Leikuulautojen on oltava tiskikoneessa suorassa, etteivät ne väänny. Ne eivät saa olla jännityksessä. Leikkuulaudat venyvät kuumuudessa, mutta ne palautuvat huoneenlämmössä alkuperäiseen malliinsa. Leikuulautojen päälle ei myöskään saa laittaa kuumia pannuja tai kattiloita.

Rapujuhlien kattaus punainen teema

Punaista pöytään rapujuhlaan

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita