Arcorocin lasit valikoimassamme

Runsaasta ja monipuolisesta Arcoroc-lasivalikoimastamme löytyy laseja joka tarpeeseen.

Arcoroc-valikoimamme sisältää monenlaisia laseja vankoista pinoutuvista laseista viininmaisteluun sopiviin hienostuneempiin laseihin. Laseja löytyy monessa eri koossa sekä erimallisena ja korkuisena. Valikoimastamme löytyvät mm. seuraavat Arcoroc-lasit: juomalasi, viinilasi, kuohuviinilasi, väkevä viinilasi, olutlasi, oluttuoppi, grogilasi, aromilasi, snapsilasi, whiskylasi, coctail-lasi, margaritalasi, jalallinen lasi, lasimalja, Hot Shot -lasi, Irish coffee -lasi, kuuman juoman lasimuki.

Juomalasien lisäksi Arcorocin valikoima sisältää monipuolisesti muita lasituotteita kuten kaatimia, kulhoja, tarjoilulautasia, posliinilautasia, maljakoita, karahveja sekä tuhkakuppeja.

Arcoroc yrityksenä

Ranskalainen Arcoroc on maailman suurin ammattikäyttöön tarkoitettujen lasien tuottaja. Arcorocin historia ulottuu aina vuoteen 1825 asti ja viimeisen 40 vuoden ajan Arcoroc on valmistanut kestäviä, innovatiivisia, toiminnallisia ja turvallisia laseja myös ammattikäyttöön. Lasivalikoiman lisäksi Arcoroc valmistaa tänä päivänä tuotteita koko kattaukseen. Arcoroc noudattaa kestävän kehityksen strategiaa kunnioituksena luontoa kohtaan.

Arcorocilla on oma tuotekehitys yksikkö, jossa insinöörit ja tutkijat työskentelevät yhdessä Arcorocin suunnittelijoiden, viiniasiantuntijoiden ja neuvonantajien kanssa kehittääkseen tuotteita, jotka ovat innovatiivisia sekä muotoilultaan että materiaaliltaan, vastatakseen ravintola-alan ammattilaisten tarpeisiin ja odotuksiin. Tämän kehitystyön tuloksena onkin syntynyt innovaatioita kuten Zenix®, Opal ja Edge Plus.

 

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen