Viinilasit banketti - Bormioli Rocco: Electra

Viinilasit bankettikattaukseen

Tälle sivulle on valittu viinilasisarjoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin isojen asiakas- ja juhlatilaisuuksien, catering-tilaisuuksien ja bankettien kattauksiin. 

Viinilasit banketti- ja juhlakattaukseen

Viinilasi on näkyvä osa juhlatilaisuuksien kattausta ja toisaalta suurissa tilaisuuksissa lasien on oltava myös käytännöllisiä. Siksi bankettiviinilasin valintaan on tärkeää kiinnittää huomiota.

Viinilasin valintaa helpottamaan ”Viinilasit banketti kattaukseen” -tuoteryhmän alle on valittu viinilasisarjoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin banketti ja juhlatilaisuuksien kattauksiin. Tämän tuoteryhmän sisällä lasit on lajiteltu viinilasisarjojen mukaan sarjojen nimillä. Valitsemalla lasisarjan saat näkyviin kaikki kyseiseen lasisarjaan kuuluvat osat, myös juomalasit ja kuohuviinilasit, jos sarjassa sellaisia on. Kaikille tuotteille on suositeltu oikean kokoista pesukoria, mikä helpottaa viinilasien pesua, käsittelyä ja säilytystä, ja varmistaa näin laseille pitkän käyttöiän.

Bankettiviinilasit: toimivuutta ja käytännöllisyyttä, juhlavaa ulkonäköä unohtamatta

Kun viiniä tarjoillaan suurille asiakasmäärille, on viinilasien valinnassa kiinnitettävä huomiota myös niiden toiminnallisuuteen.

Bankettitarjoilussa on oleellista, että lasit ovat tukevia ja helposti käsiteltäviä, mikä tarkoittaa usein hiukan lyhyempää viinilasin jalkaa. Lyhyempijalkaiset lasit vievät myös vähemmän tilaa tiskissä ja varastoinnissa ja niitä on helpompi käsitellä, sillä niille sopivat pesukorit ovat matalampia. Isoissa tilaisuuksissa korostuu usein myös lasien kestävyys, joten bankettikäyttöön soveltuvat paremmin hivenen paksummasta lasimassasta ja kestävimmistä materiaaleista valmistetut tuotteet. 

Katso myös:

Viinilasit
Viinilasit juhlavaan kattaukseen

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen