Juomalasit Eahlstrom Bormioli Rocco Line

Bormioli Rocco -lasit

Italialaisen Bormioli Roccon valikoimasta löydät tyylikkäät, kestävät ja käytännölliset lasit sekä lasiastiat useisiin eri käyttötarkoituksiin.

Pitkän linjan lasivalmistaja Bormioli Rocco tunnetaan monipuolisesta valikoimastaan käytännöllisiä ja kestäviä lasituotteita, jotka toimivat paitsi tarjoilussa myös ammattikeittiön arjessa.

Bormioli Rocco -laseista esimerkiksi Bodega-, Colosseo- ja Rock Bar -lasit ovat karkaistua iskunkestävää lasia, minkä ansiosta ne kestävät erityisen hyvin mekaanista kulutusta ja lämpötilan vaihtelua. Värilliset Diamond- ja Line-lasit taas on värjätty valmistusprosessin aikana niin, että niiden kaunis sävy säilyy aina kirkkaana. 1920-luvun amerikkalaisten jazzbaarien tunnelmaan pääset upeiden America 20's drinkkilasien avulla. 

Bormioli Roccon valikoimaan kuuluu myös erikokoisia kulhoja, kannuja ja karahveja. Käytännölliset lasipurkit soveltuvat niin ruoan valmistukseen, säilöntään kuin tarjoiluunkin - esimerkiksi pienemmät purkit ovat mitä oivallisimpia yksittäisten annosten tarjoiluun buffet-aamiaisella!

Osta työtä Suomeen päivää vietetään 3.12.2021

Suomen Bocuse d’Or -edustaja kaudelle 2022-2023 on Johan Kurkela

Ruokakulttuuri ja sen kehittäminen matkailun moottorina Suomessa