Erikoislasit

Erikoislasit-valikon alle on valikoitu laseja, joilla on oma erityinen käyttötarkoituksensa. Aromi- ja digestiivilasit, cocktaillasit, kuuman juoman -lasit, maljat ja margaritalasit, snapsi- ja shottilasit, sekä väkeväviinilasit löytyvät kaikki omien valikoidensa alta.

Aromi- ja digestiivilasit

Aromi- ja digestiivilaseihin on valittu tuotteet, jotka soveltuvat erityisen hyvin konjakkien ja muiden digestiivijuomien nauttimiseen. Digestiivilaseissa on perinteisiä leväpohjaisia malleja sekä modernimpia tulppaanimallisia laseja.

Kuuman juoman lasit

Kuuman juoman lasit on suunniteltu totien ja muiden kuumien juomien nauttimiseen. Ne on valmistettu lasita, joka kestää hyvin lämmönvaihtelua ja niiden muotoilussa on kiinnitetty huomiota siihen, että niitä on helppo käsitellä myös kuumana. Valikoimasta löytyy perinteisten Irish Coffee -lasien ja totilasien lisäksi laaja ja monipuolinen valikoima erilaisia lasisia mukeja ja teekuppeja.

Maljat ja margaritalasit

Laakeat cocktailmaljat ja margaritalasit soveltuvat erityisen hyvin erilaisten liköörien, juomasekoitusten ja näyttävien cocktailien tarjoiluun ja nauttimiseen. Suurimmat margaritamaljat ovat vetoisuudeltaan jopa 2,1 L, ja niihin voidaan rakentaa juomia useammalle henkilölle. Maljamalliset lasit soveltuvat hyvin myös jälkiruokien tarjoiluun.

Snapsi-ja shottilasit

Tähän osioon on kerätty tuotteet, jotka sopivat hyvin erilaisten snapsien ja lyhyiden cocktailien nauttimiseen.

Väkeväviinilasit

Väkeväviinivalikoimaan on kerätty eri viinilasisarjoista tuotteet, jotka soveltuvat erityisen hyvin väkevöityjen viinien, kuten portviinin, madeiran, sherryn ja erilaisten jälkiruokaviinien, nauttimiseen. Ne ovat vetoisuudeltaan valkoviinilasia pienempiä, eli yleensä alle 15 cl.

Katso myös juomalasit

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen