Kaatimet ja karahvit

Kaatimet ja karahvit -valikosta löytyy monipuolinen valikoima kaatimia ja karahveja erilaisiin tarkoituksiin. Kaatimet ja karahvit on jaoteltu lasikaatimiin, muovikaatimiin, lasipulloihin ja karahveihin.  Kaadinta valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota ulkonäön lisäksi kaatimen vetoisuuteen, valmistusmateriaaliin ja tarkempaan muotoiluun. Jos esimerkiksi kaatimella on tarkoitus tarjoilla juomia joissa on jäitä, on hyvä valita kaadin jonka kaato-osa pitää jääpalat kannussa. Mikäli kaatimia tarvitaan toiminnassa, jossa ne joutuvat kovaan käsittelyyn, suositellaan muovisten kaatimien käyttämistä. Lasiset kaatimet, pullot ja karahvit ovat olemukseltaan tyylikkäämpiä, mutta lasi vaatii materiaalina aina huolellisempaa käsittelyä.

Lasikaatimet

Lasikaatimien valikoimassa löytyy erilaisia kaatimia erilaisiin tarpeisiin. Useassa kaadinmallissa löytyy samasta kaatimesta myös eri kokoja eri tarpeisiin. Lasikaatimet ovat konepesun kestäviä, mutta niiden käsittelyssä on syytä olla huolellinen, jotta ne kestävät ehjänä mahdollisimman pitkään.

Lasikarahvit

Lasikarahvit luovat kattaukseen ja tarjoiluun tyylikkyyttä. Niiden vetoisuus on yleensä pienempi kuin perinteisten kaatimien, joten ne sopivat hyvin pienille pöytäryhmille. Karahvit ovat yleensä myös kaatimia kapeampia, joten ne eivät vie paljoa tilaa pöytään jätettäessä. Karahvit on valmistettu yleensä hiukan kaatimia ohuemmasta materiaalista, joten niiden käsittelyssä ja pesussa on syytä olla huolellinen.  

Lasipullot

Lasipulloilla saa luotua kattaukseen ja tarjoiluun omaleimaista tunnelmaa. Ne on helppo kattaa valmiiksi pöytiin ja niiden vetoisuus riittää yleensä 2-4 henkilön kattaukseen. Pullot ovat vedentarjoiluun helppoja myös henkilökunnan kannalta, sillä ne ovat keveitä, vievät vähän tilaa ja niitä on helppo kuljettaa.

Lasisten pullojen pesuun on syytä kiinnittää erityistä huomiota, sillä pitkään seisoessaan puhdaskin vesi alkaa muodostaa pulloon likaa. Pullojen konepesu on hankalaa, sillä pesu- ja huuhteluvesi ei pääse pullon kapeasta suusta kunnolla puhdistamaan pulloa. Pelkkä huuhtelukaan pullolle ei riitä, vaan pulloja on pestävä säännöllisesti pulloharjalla.

Muovikaatimet

Muovikaatimet-osiosta löytyy laaja valikoima erilasia kaatimia eri käyttötarkoituksiin. Muovikaatimet ovat kestäviä ja sopivat hyvin kovaan käyttöön, mutta joukossa on myös tyylikkäitä kaatimia, jotka sopivat juhlavaankin tarjoiluun. Kaikki muovikaatimet ovat konepesunkestäviä.

 

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen