Lasikulhot ja vadit

Tähän osioon on valikoitu kaikki valikoimamme lasikulhot, lasilautaset ja lasikulhot, kukin oman alavalikkonsa alle. Valikoimassamme olevat lasituotteet soveltuvat ammattikäyttöön ja ne on suunniteltu kestämään konepesua ja ammattimaista käyttöä. Lasi on kuitenkin materiaalina arka kolhuille, joten kaikkien lasituotteita on käsiteltävä huolellisesti. Tässä valikossa olevia tuotteita valmistetaan erilasista lasimateriaaleista ja ne soveltuvat eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassa on tuotteita uusiolasista, perinteisestä puristelasista sekä erilaisista erikoislasiseoksista. Uusiolasi on sävyltään vihertävää, se on edullista, mutta se ei kestä kolhuja kovinkaan hyvin. Kestävimpiä tuotteita ovat karkaistut lasituotteet ja esimerkiksi Axum:in valmistamat lasilautaset ja –vadit, jotka on suunniteltu kestämään hyvin ammattikeittiöiden tarpeita.

Lasikulhot

Lasikulhoihin on kerätty valikoimamme kaikki lasista valmistetut kulhot, jotka soveltuvat erilaisiin tarjoilu ja esillelaitto tarpeisiin. Valikoimassa on tyylikkäitä kulhoja, joista tarjoiltuna ruokatuotteet tulevat hienosti esille ja tuotteiden värit pääsevät oikeuksiinsa. Valikoimassa on myös yksinkertaisen pelkistettyjä tuotteita, jotka ovat edullisia ja sopivat hyvin arkisempien tuotteiden esillelaittoon.

Arkisempaan käyttöön suunnitellut tuotteet on myös usein valmistettu karkaistusta lasista, mikä takaa niille paremman kestävyyden. Pienemmät lasiset jälkiruokakulhot ja yksittäiset annoskulhot löytyvät omasta jälkiruokakulhot valikostaan.

Lasilautaset

Tähän valikkoon on kerätty valikoimamme kaikki lasista valmistetut lautaset. Lasi varaa huonosti lämpöä, joten lämpimät ruoat jäähtyvät lasilautasella nopeammin kuin esimerkiksi posliinilautasella. Siksi lasilautaset soveltuvat erityisesti kylmien ruokien tarjoiluun ja esillelaitoon. Valikoimamme suuret lasivadit on lajiteltu omaksi valikoimakseen.

Lasivadit

Lasivadit osiossa ovat kaikki valikoimamme lasista valmistetut vadit. Lasivadilla tuotteet saadaan upeasti esille ja esimerkiksi buffet pöytään lasivadit tuovat keveän ja raikkaan ilmeen. Pienemmät lasivadit sopivat myös hyvin vitriinien esillelaittoastioiksi. Vateja pienemmille lasilautasille on oma valikkonsa.

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen