Olutlasit

Olutlasivalikon alle on lajiteltu laseja, jotka soveltuvat erityisesti oluen nauttimiseen. Olutlasit valikon alla lasit on jaoteltu niiden erityispiirteiden mukaan. Alavalikkoina ovat erikoisoluet, kahvalliset, jalalliset ja pinoutuvat olutlasit. Olutlasit alavalikko sisältää kaikki olutlasit ryhmän tuotteet.

Erikoisoluet

Erikoisoluet alavalikko sisältää laseja, jotka soveltuvat erityisen hyvin juuri tietyn tyyppisten oluiden nauttimiseen. Valikoimassa on omat lasinsa esimerkiksi IPA-oluelle, ale-oluelle, luostarioluelle ja vehnäoluelle.

Kahvalliset olutlasit

Tämä alavalikko sisältää valikoiman kaikki kahvalliset tuopit ja kolpakot, joista suurimmat ovat vetoisuudeltaan jopa 74 cl. Kahvalliset olutlasit on valmistettu yleensä paksummasta lasimassasta ja ne on tehty kestämään ronskimpaakin käyttöä.

Jalalliset olutlasit

Jalalliset olutlasit valikoimaan on kerätty nimensä mukaan kaikki jalalliset olutlasit. Jalalliset lasit ovat olemukseltaan juhlallisia ja tyylikkäitä ja soveltuvat erityisen hyvin käyttöön silloin kun olutta tarjoillaan ruokajuomana. Valikoimassa on myös hyvin baari- ja pubikäyttöön soveltuvia malleja. Jalalliset olutlasit on usein valmistettu ohuemmasta materiaalista kuin perinteiset tuopit, mikä mahdollistaa parhaan mahdollisen olutnautinnon.

Pinottavat olutlasit

Kun baareissa ja ravintoloissa asiakasmäärät ovat suuria ja tilaa on vähän, on usein tarve pinota oluttuoppeja päällekkäin tilan säästämiseksi. Siihen käyttöön soveltuvat lasit ovat suunniteltu tavallistakin kestävämmiksi ja niiden muotoilussa on kiinnitetty huomiota siihen, että lasit eivät takerru toisiinsa kiinni pinottaessa. Pinottavat lasit on usein valmistettu paksummasta lasimassasta ja ne on karkaistu parhaan kestävyyden takaamiseksi. 

 

Sisustusratkaisut ravintolaan Eahlström

Ravintolan perustaminen: konsepti näkyy ja tuntuu

Pataruoka

Padat ja vuoat sadonkorjuuajan ruokiin

Ruokaa ja taidetta syksyn tapahtumissa