Olutlasit E Ahlström

Olutlasit

Ravintolan olutlasit

Oikein valitut, puhtaat olutlasit ovat osoitus ravintolan korkeasta palvelutasosta ja oluen arvostuksesta. Valikoimastamme löydät erilaisille oluttyypeille sopivat lasit, pinottavat olutlasit sekä mittaviivalliset olutlasit, jotka tuovat helpotusta ravintolan kiireiseen arkeen. Autamme mielellämme sinua löytämään ravintolasi tarpeita vastaavat olutlasit.

Millaiset olutlasit ravintolaan? 

Olutlasilla on suuri merkitys makunautintoon. Olutlasit ja tuopit on jaoteltu verkkokauppaamme erityispiirteidensä mukaan, sillä eri oluttyyppien aromit ja ulkonäkö pääsevät parhaiten oikeuksiinsa juuri omanlaisessaan lasissa. Perinteinen tulppaanimallinen olutlasi taas soveltuu muotoilunsa ansiosta monenlaisille oluille ja säilyttää hyvän vaahdonmuodostuksensa ansiosta myös oluen aromit hyvin. 

Erikoisoluille suunnitellut olutlasit

Erikoisolutlasien valikoimasta löydät lasit, jotka soveltuvat erityisen hyvin tietylle oluttyypille - esimerkiksi luostarioluelle, vehnäoluelle, pilsnerille ja IPA-oluelle. Esimerkiksi Spiegelaun ohut, konepesunkestävä IPA-olutlasi on suunniteltu tuomaan IPA-oluiden ominaisuudet ja humala-aromit parhaalla mahdollisella tavalla esiin, kun taas kookkaampi Abbey-lasi sopii paremmin täyteläiselle luostarioluelle, nimensä mukaisesti. Kun olutta maistellaan lasista, joka vastaa sen luonnetta, juoman vivahteet kuten hedelmäisyys, yrttisyys ja kuivuus tai täyteläisyys korostuu.

Jalalliset olutlasit ravintolakäyttöön

Jalalliset olutlasit antavat tyylikkään ilmeen ja soveltuvat erityisen hyvin käyttöön silloin kun olutta tarjoillaan ravintolassa ruokajuomana. Valikoimassamme on myös baari- ja pubikäyttöön soveltuvia jalallisia malleja, jotka on valmistettu paksummasta lasista.

Kahvalliset olutlasit

Kahvallisten olutlasien valikoimastamme löytyvät perinteiset tuopit ja kolpakot, joista suurimmat ovat vetoisuudeltaan jopa 74 cl. Kahvalliset tuopit on valmistettu yleensä paksummasta lasimassasta ja ne on tehty kestämään ronskimpaakin käyttöä – Oktoberfest-tyyliin. Osaan tuopeista on saatavilla myös kansi. 

Pinottavat olutlasit ravintolaan

Kun baarin ja ravintolan asiakasmäärät ovat suuria ja tilaa on vähän, pinottavat lasit auttavat säästämään tilaa. Pinottavat olutlasit on suunniteltu tavallistakin kestävämmiksi: ne on usein valmistettu paksummasta lasimassasta ja karkaistu parhaan kestävyyden takaamiseksi. 

Lue lisää ravintolan olutlasivinkkejä:

Miksi ravintolan olutlaseilla on väliä?

Asiantuntijan vinkit olutlasien valintaan 

Joulukattaus somisteet Eahlström

Joulukattaus täynnä tunnelmaa!

E.Ahlstöm kuluttajamyynti kuluttajille

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

palvelutiski kauppa esillepano ahlström

Palvelutiski kukoistamaan!