Viinilasit rentoon kattaukseen

Viinilasi on usein näkyvin osa pöytäkattausta ja niitä asiakkaat katselevat koko ruokailun ja ravintolakäynnin ajan. Siksi viinilasin valintaan ja sen välittämään mielikuvaan on tärkeää kiinnittää huomiota ja niillä luodaan vahvoja mielikuvia.

”Viinilasit rentoon kattaukseen” -tuoteryhmän alle on valittu viinilasisarjoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin rentoon ja huolettomaan käyttöympäristöön. Tuoteryhmän sisällä viinilasit on lajiteltu lasisarjojen mukaan sarjojen omilla nimillä. Valitsemalla lasisarjan saat näkyviin kaikki siihen lasisarjaan kuuluvat osat. Lasisarjoihin mahdollisesti kuuluvat juomalasit ja kuohuviinilasit on myös lajiteltu samaan valikkoon. Tuotteelle on valmiiksi suositeltu sopivankokoista pesukoria, joka helpottaa viinilasien pesua ja säilytystä.

Rentoa tunnelmaa

Kun ravintolaan tai tarjoiluun halutaan rentoa ja välitöntä tunnelmaa, sopii viinilasiksi yksikertainen ja olemukseltaan konstailematon viinilasi. Se viestii rentoa, lämmintä ja välitöntä tunnelmaa ja voi antaa sopivasti arkisemman mielikuvan toiminnasta. Rentoon kattaukseen soveltuvat lasit ovat monesti yksinkertaisemman muotoisia, ne on valmistettu paksummasta lasimassasta ja viinilasin jalka on usein lyhyempi ja paksumpi. Monet rentoon kattaukseen hyvin soveltuvat lasit ovat samalla myös erityisen kestäviä viinilaseja. Valikoimamme edulliset viinilasit kuuluvat yleensä tähän tuoteryhmään.

Viinilasin koko

Kun halutaan korostaa rentoa ja välitöntä tunnelmaa, valitaan kattaukseen usein vain yksi lasikoko. Tällöin on suositeltavaa valita lasille hiukan suurempi vetoisuus, jotta siitä pystytään nauttimaan kaikkia ravintolassa tarjoiltavia ruokajuomia, kuten punaviiniä, valkoviiniä, olutta tai virvokkeita. 

 

Monikäyttöisyys kriteerinä Ravintola Nuden lautasissa

Vuosi yrittäjänä - sitoutumista, vastuuta ja horisontti kaukana

Kuohuva uusivuosi ja vinkit viinilasin valintaan