Schott Zwieselin lasit valikoimassamme

Monipuolisesta Schott Zwiesel lasivalikoimastamme löydät tyylikkäitä ja eri tavoin muotoiltuja laseja useammasta tuotesarjasta. Schott Zwiesel -valikoimastamme löytyy laseja erikokoisina ja useisiin käyttötarkoituksiin mm. viinilasit, kuohuviinilasit, aromilasit, snapsilasit ja juomalasit.

Zwiesel Kristallglass AG yrityksenä

Pienenä lasitehtaana vuonna 1872 aloittaneesta Zwiesel Kristallglass AG:sta on kasvanut vuosien varrella yksi maailman johtavia lasiasiantuntijoita ja se onkin yksi arvostetuimmista lasin valmistajista maailmassa. Zwiesel Kristallglass AG valmistaa kolmea tuotemerkkiä; Schott Zwiesel, Zwiesel 1872 ja Jenaer Glass.

Schott Zwiesel tuotemerkki

Maailmanlaajuinen tuotemerkki Schott Zwiesel tarjoaa ammattikäyttöön erinomaisesti soveltuvia tuotteita keskittyen toimiviin ja tyylikkäästi muotoiltuihin kristallilaseihin ja innovatiivisiin tarjoilutuotteisiin. Lasien valmistuksessa yhdistyy uusin lasinvalmistustekniikkaa vanhaan käsityötaitoon. Yrityksen suuri voimavaran ovatkin työntekijät, joiden osaaminen on usein periytynyt sukupolvelta toiselle. Ainutlaatuisen kestävän ja kirkkaan Tritan® kristaliinimassan ansiosta huipputyylikkäät Schott Zwieselin lasit sopivat vaativaankin ammattikäyttöön.  Sommelierit, viininviljelijät, kansainvälisesti tunnetut kokit ja huippuhotellit ympäri maailmaa arvostavat kokonaisvaltaiseen palveluun perustuvaa tuotevalikoimaa.

Tritan®Grystall Glass

Schott Zwiesel on kehittänyt lasinvalmistusmenetelmää ja patentoinut Tritan®Grystall Glass -valmistusmenetelmän, jolla laseista saadaan erityisen kestäviä. Lasit on todettu pesukoneen kestäviksi ulkopuolisen laboratorion testeissä. Ainutlaatuinen raakamateriaalien sekoitussuhde, automatisoitu ja tietokoneella valvottu valmistusprosessi takaavat lasien tasalaatuisuuden sekä vertaansa vailla olevan kirkkauden.

Ekologisuus

Zwiesel Kristallglass AG huomioi myös ympäristöasiat lasien valmistuksessaan. Lasit eivät sisällä lyijyä, bariumia tai muita ympäristölle tai ihmiselle vaarallisia aineita. Tavoitteena on saavuttaa kestävä ekologinen tasapaino kaikkien valmistusprosessien ja tuotteiden osalta. Koko valmistusprosessia on kehitetty niin, että sen hiilijalanjälkeä on saatu pienemmäksi. Yhtiö onkin saanut ISO 14001:2004 ja ISO 014040:2009 sertifikaatit.

 

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen