Spiegelaun lasit valikoimassamme

Monipuolisesta Spiegelaun lasivalikoimastamme löydät kauniita ja tyylikkäitä kristalliini-laseja erikokoisina ja useisiin käyttötarkoituksiin. Valikoimastamme löytyvät mm. seuraavat Spiegelau-lasit: kuohuviinilasi, viinilasi, jalaton viinilasi, olutlasi, grogilasi, whiskylasi, snapsilasi, aromilasi, galvadoslasi, coctaillasi, grappalasi, juomalasi ja yleislasi.

Spiegelaun valikoimamme sisältää myös muita lasituotteita kuten lasikaatimet, lasikulhoja, lasilautasia sekä dekantointikarahveja.

Saksalaista Spiegelau laatua

Saksalainen Spiegelau valmistaa säteilevän kauniita, kirkkaita ja kestäviä kristalliini laseja 500-vuoden kokemuksella. Spiegelau on osa Riedel Glass Works konsernia ja sillä on omat nykyaikaiset tuotantolaitoksensa Saksassa, joissa moderni teknologia ja optimoitu koneellinen tuotanto yhdistettynä vanhaan käsityötaitoon mahdollistavat korkean laadun kohtuullisella hinnalla. Spiegelaun lasivalikoimasta löydät oikeat lasit eri viini- ja olutlaaduille, erikoislaseja sekä yleislaseja esimerkiksi vesilasiksi, joten ei ole ihme että heidän lasinsa ovatkin suosittuja ravintoloissa ympäri maailmaa.

Säteilevää kirkkautta

Spiegelaun lasit on tehty kristalliinista, joka eroaa kristallista siten, ettei se sisällä lainkaan lyijyä. Lasit ovat säteilevän kirkkaita, läpinäkyviä ja päästävät valon kauniisti läpi. Tämä erinomainen laatu on saavutettu käyttämällä valmistuksessa ainoastaan kaikista korkealaatuisimpia ainesosia. Spiegelaun lasimassa sisältää mm. vähintään 10% metallioxideita, korkealaatuista puhdasta hiekkaa sekä muita elementtejä, joiden ansiosta lasit ovat hohtavan läpikuultavia ja taittavat valoa kauniisti sekä säteilevät kirkkautta. Puhtaan hiekan käyttäminen myös minimoi vihreän tai muiden värisävyjen määrää lasissa ja parantaa näin lasin läpinäkyvyyttä.

Konepesun kestävyyttä

Spiegelau-viinilasien kestävyys on testattu riippumattomassa laboratoriossa. Lasit konepestiin 1500 kertaa ja tutkittiin tämän jälkeen. Laseista ei löytynyt näkyviä naarmuja, ne olivat yhä kirkkaita eikä pinta ollut kulunut. Spiegelaun lasien kestävyys on valmistuksessa käytettävän erityisen Platinum Glass -valmistusmenetelmän ansiota. Tämä menetelmä jättää lasin pinnan sileäksi. Muita valmistusmenetelmiä kalliimpana tämä innovatiivinen lasinvalmistusmenetelmä toimii osoituksena Spiegelaun sitoutumisesta korkeaan laatuun.  

Katso kaikki viinilasit

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen