Viinilasit - Libbey: Teardrop

Viinilasit ravintolaan

Tälle sivulle on koottu viinilaseja rentoon kattaukseen - lounasserviisiin sopivat viinilasit ovat sopivan arkisia ja kestäviä. Pinottavat viinilasit kuuluvat myös tähän kategoriaan.

Kaikkien lasisarjojen samppanjalasit ja kuohuviinilasit löytyvät kuohuviinilasit-otsikon alta.

Viinilasit rentoon kattaukseen

Viinilasi on usein näkyvin osa pöytäkattausta ja niitä asiakkaat katselevat koko ruokailun ja ravintolakäynnin ajan. Siksi viinilasin valintaan ja sen välittämään mielikuvaan on tärkeää kiinnittää huomiota ja niillä luodaan vahvoja mielikuvia.

”Viinilasit rentoon kattaukseen” -tuoteryhmän alle on valittu viinilasisarjoja, jotka soveltuvat erityisen hyvin rentoon ja huolettomaan käyttöympäristöön. Tuoteryhmän sisällä viinilasit on lajiteltu lasisarjojen mukaan sarjojen omilla nimillä. Valitsemalla lasisarjan saat näkyviin kaikki siihen lasisarjaan kuuluvat osat. Lasisarjoihin mahdollisesti kuuluvat juomalasit ja kuohuviinilasit on myös lajiteltu samaan valikkoon. Tuotteelle on valmiiksi suositeltu sopivankokoista pesukoria, joka helpottaa lasien pesua ja säilytystä.

Rentoa tunnelmaa

Kun ravintolaan tai tarjoiluun halutaan rentoa ja välitöntä tunnelmaa, sopii viinilasiksi yksinkertainen ja olemukseltaan konstailematon lasi. Se viestii rentoa, lämmintä ja välitöntä tunnelmaa ja voi antaa sopivasti arkisemman mielikuvan toiminnasta. Rentoon kattaukseen soveltuvat viinilasit ovat monesti yksinkertaisemman muotoisia, ne on valmistettu paksummasta lasimassasta ja viinilasin jalka on usein lyhyempi ja paksumpi. Monet rentoon kattaukseen hyvin soveltuvat viinilasit ovat samalla myös erityisen kestäviä. Valikoimamme edulliset lasit kuuluvat yleensä tähän tuoteryhmään.

Viinilasin koko

Kun halutaan korostaa rentoa ja välitöntä tunnelmaa, valitaan kattaukseen usein vain yksi lasikoko. Tällöin on suositeltavaa valita viinilasille hiukan suurempi vetoisuus, jotta siitä pystytään nauttimaan kaikkia ravintolassa tarjoiltavia ruokajuomia, kuten punaviiniä, valkoviiniä, olutta tai virvokkeita. 

 

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen