Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Verkkokaupassa huoltokatko torstaina 2.2.23 n. klo 16-17. Pahoittelemme häiriötä!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Parhaat pizzatarvikkeet

Täydelliset pizzavälineet kotikäyttöön

Artesaanipizzan valmistus kotikeittiössä on noussut suureen suosioon ja maukkaita reseptejä on tarjolla ilahduttavan runsaasti. Tältä sivulta löydät kaikki tärkeimmät välineet, joiden avulla pizzeriatasoinen pizza luonnistuu omassa kotikeittiössäsi!

Pizzakivet, -pannut ja muut pizzatarvikkeet

Pizza paistuu perinteisellä uunipellilläkin, mutta suosittelemme lämpimästi kokeilemaan oikeaa pizzakiveä, -ritilää tai pizzapannua. Pizzaritilällä ylimääräinen kosteus haihtuu hyvin ja pohjasta tulee mukavan rapsakka. Myös pizzakiven avulla saat pizzaan rapean pohjan ja täytteetkin kypsyvät tasaisesti. Pehmeän pizzan siirtäminen kuumalle kivelle onnistuu helposti pizzalapion avulla. 

Tarjoilussa auttavat niin pizzapyörä kuin pizzalastakin – jotka muuten ovat varsin toimivat välineet myös muussa ruoantarjoilussa ja leivonnassa. Viimeistele täydellinen herkutteluhetki vielä sopivan kokoisilla, tyylikkäillä lautasilla! 

Näillä välineillä pääset pizzeriatason tunnelmaan:


Kuvat: Churchill

Toggle Nav
Ostoskori