Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Piknik-retken tarvikkeet

Poimi parhaat tuotteet sujuvaan eväsretkeen!

Aurinko paistaa ja ilma on lämmin, nyt kirmataan kesälaitumille! Keräsimme avuksesi parhaat astiat ja tarvikkeet sujuvaan eväsretkeilyyn. Kun puitteet ovat kunnossa, voitkin keskittyä nauttimaan ystävistä, eväistä ja hyvästä säästä.

Pohjaksi piknikille sopii säänkestävä, kierrätysmuovista valmistettu PET-viltti, jonka iloinen ilme luo myös tunnelmaa. Vilttejä on hyvä varata mukaan myös lämmikkeeksi viilenevän kesäillan varalle. Katso kaikki PET-peitot tästä.

Muoviset viinilasit, kertakäyttölautaset ja biopohjaisesta muovista valmistetut Gastromax Bio -astiat ovat sekä kestäviä että keveitä kuljettaa – täydellisiä eväsretkitarvikkeita siis!

Lämpimällä ilmalla muista varata mukaan riittävästi juotavaa ja huolehdi, että kylmät elintarvikkeet pysyvät viileinä. Apuna tässä toimivat näppärän kokoinen kylmälaukku, kylmät vesipullot ja kylmäpatruunat. 1. hugo-muki-20-cl-1
  Hugo-muki 20 cl
  (sis. 24% ALV) <span class="price">1,75 €</span> 2,17 €
  1,75 € (ALV 0 %)
  (ALV 0 %)
  1,75 €


Toggle Nav
Ostoskori