Hyppää pääsisältöön

Tervetuloa E.Ahlströmin ravintolakalustemaailmaan!

Esittelemme verkkokaupassamme myös ravintolakalustevalikoimamme. Ravintolakalusteemme eivät ole suoraan tilattavissa verkkokaupastamme, sillä niissä on usein monia yksilöitäviä ja hintaan vaikuttavia viimeistelyvaihtoehtoja. Teemme mielellämme tarjouksen kiinnostavista tuotteista tarvittavalle määrälle. Otathan yhteyttä kalustemyyntiimme kun haluat saada hintatietoja.

Ravintolakalusteet on jaoteltu verkkokaupassamme materiaalin/toiminnallisuuden perusteella eri ryhmiin. Löydät mm. puurunkoiset ravintolatuolit, metallirunkoiset ravintolatuolit, baarituolit, nojatuolit ja sohvat, terassikalusteet, hoivakalusteet, pöydät ja pöydänjalat sekä muut kalusteet. Tämän lisäksi kussakin ryhmässä voi etsiä kalusteita pinottavuuden tai verhoiltavuuden perusteella. Oikeasta yläkulmasta löytyvä hakukenttä sisältää astiavalikoiman lisäksi myös ravintolakalusteet, joten tuotteita voi etsiä myös nimen tai tuotekoodin perusteella.

E.Ahlström furniture valikoimasta löydät irtokalusteet julkisten tilojen tarpeisiin. Kestävyys, ajattomuus, laadukkuus ja tuotteiden yksilöllinen muokattavuus ovat valintakriteerejä jotka me haluamme täyttää.

Ravintolakalusteissamme on huomioitu julkitilakäytön vaatimat ominaisuudet. Verhoilukankaat voit valita yhteistyökumppaneidemme laajasta valikoimasta käyttötarkoituksen mukaisesti. Autamme mielellämme sopivimman kankaan valinnassa. Käyttämämme kankaat ja istuinpehmusteet ovat luonnollisesti paloturvallisia. Petsi- ja metallivärivaihtoehtoja on runsaasti. Kalusteiden väri voidaan myös määritellä RAL-sävyjen perusteella tai mallipalan mukaisesti. Muut viimeistelyt esim. korkeus, käsinojat, kädensijat, koristeleikkaukset yms. voit valita sisustuksen ja omien mieltymystesi mukaisesti.

Valikoimamme palvelee monipuolisesti ravintoloiden, kahviloiden, hotellien, palvelutalojen, aulatilojen, baarien ja yökerhojen tarpeita. Tarjoamme myös säänkestäviä vaihtoehtoja kylpylöiden ja terassien kalustamiseen. Referenssikohteemme löydät täältä.

Verkkokaupassamme on esitelty vain osa kauttamme tilattavista tuotteista. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, joten otathan yhteyttä, mikäli et löytänyt etsimääsi. Otathan myös yhteyttä mikäli tarvitset 3D-kuvia.

 

E.Ahlström Oy on vuonna 1913 perustettu yksityinen keittiö- ja kattaustarvikkeiden maahantuontia ja myyntiä harjoittava tukkuliike. Yli 100-vuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet suurimmaksi kattaus- ja keittiötarvikkeiden toimittajaksi Suomen ja lähialueiden HoReCa-markkinoilla. Ravintolakalusteet ovat vahvistaneet tuotevalikoimaamme yli 10 vuoden ajan. Kauttamme on siis mahdollista saada kokonaisvaltainen kalustusratkaisu niin uusiin kuin uudistettaviin HoReCa-alan kohteisiin.

Olet tervetullut tutustumaan tuotteisiimme myyntinäyttelyymme Helsingin Vallilaan. Olemme avoinna arkisin klo 8-16. Sovithan tapaamisajan etukäteen, niin osaamme palvella sinua parhaiten.

E.Ahlström esittää: ravintola Olon astiavalinnat ja ruokafilosofia

  • E.Ahlström esittää: ravintola Olon astiavalinnat ja ruokafilosofiaE.Ahlström esittää: ravintola Olon astiavalinnat ja ruokafilosofia