Ravintolakalusteet

Ravintolakalusteet

Sisustusratkaisut ravintolaan

Meiltä saat ravintolan kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut ja ravintolakalusteet kaiken kokoisiin ravintolatiloihin. Toimitamme yksilölliset sisustusratkaisut ja ravintolakalusteet aina pienistä kahviloista suuriin ravintola- ja hotelliketjuihin. Kaipaatko ideoita ravintolan ja hotellin sisustukseen tai ravintolan sujuvaan arkeen? Hae inspiraatiota ravintolakalusteet-valikoimastamme ja ota yhteyttä projektimyynnin ammattilaisiimme. Rakennamme sisustusratkaisun räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi. 

Ravintolakalusteet ja sisustusratkaisut ammattikäyttöön

Projektinhallinnan asiantuntijamme auttavat sinua ideoimaan elämyksiä omille asiakkaillesi, toiminnallisuutta ja kustannustehokkuutta unohtamatta. Ota meihin yhteyttä, kun alat tekemään suunnitelmia, niin autamme sinua valitsemaan sopivimmat ravintolakalusteet, trendikkäimmät sisustuselementit ja toimivimmat kattaustarvikkeet. One-stop-shop ratkaisumme ovat monipuolisia ja saat kaiken tarpeellisen yhdestä paikasta. Me olemme mukanasi koko projektin ajan ja varmistamme, että kaikki onnistuu aina loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Näillä sivuilla esittelemme tämän hetken suosituimmat mallit kalusteista ja sisustustarvikkeista. Tuotteet on luokiteltu eri ryhmiin toiminnallisuuden mukaan. Löydät puurunkoiset tuolit, metallirunkoiset tuolit, baarituolit, nojatuolit ja sohvat, terassikalusteet, pöydät ja pöydänjalat omien otsikoiden alta. Pystyt rajaamaan tuotteita pinottavuuden tai verhoiltavuuden perusteella. Voit myös etsiä tuotteita nimellä oikeasta yläkulmasta löytyvästä hakukentästä.

Ravintolakalusteissamme on huomioitu julkitilakäytön vaatimat ominaisuudet. Tuotteet voidaan verhoilla valmistajan omilla, käyttötarkoitukseen sopivilla kankailla, tai voit valita kankaan myös omista verkostoistasi. Kaikki tarjoamamme kankaat ja istuinpehmusteet ovat luonnollisesti paloturvallisia. Petsi- ja metallivärivaihtoehtoja on runsaasti; kalusteiden väri voidaan määritellä täysin toiveittesi mukaisesti. Muut viimeistelyt, kuten korkeus, käsinojat, kädensijat tai koristeleikkaukset, voit valita sisustuksen ja omien mieltymystesi mukaisesti.

Koska vaihtoehtoja on lukematon määrä, on projektimyyntimme täällä juuri sinua varten suunnittelemassa sinulle sopivia kokonaisuuksia. Uusi, elämyksiä täynnä olevashowroomimme, sijaitsee Helsingin Vallillassa. Showroomissamme pääset kokemaan erilaisia sisustusratkaisuja ja tunnelmia. Varaa aika käyntiäsi varten ja tule tapaamaan projektinhallinnan asiantuntijoitamme.