Ravintolakalusteet Eahlström

Ravintolakalusteet

Sisustusratkaisut ravintolaan

Kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut

Meiltä saat ravintolan kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut ja ravintolakalusteet kaiken kokoisiin ravintolatiloihin. Toimitamme yksilölliset sisustusratkaisut ja ravintolakalusteet aina pienistä kahviloista suuriin ravintola- ja hotelliketjuihin. Kaipaatko ideoita ravintolan ja hotellin sisustukseen tai ravintolan sujuvaan arkeen? Hae inspiraatiota ravintolakalusteet-valikoimastamme ja ota yhteyttä projektimyynnin ammattilaisiimme. Rakennamme sisustusratkaisun räätälöidysti juuri sinun tarpeisiisi! 

Ravintolakalusteet on luokiteltu eri ryhmiin toiminnallisuuden mukaan. Löydät puurunkoiset tuolitmetallirunkoiset tuolitbaarituolitnojatuolit ja sohvatterassikalusteetpöydät ja pöydänjalat omien otsikoiden alta. Voit myös etsiä tuotteita nimellä oikeasta yläkulmasta löytyvästä hakukentästä.

Ravintolakalusteet ja sisustusratkaisut ammattikäyttöön

Saat kauttamme astioiden ja keittiövälineiden lisäksi koko ravintolan kalusteet, valaisimet, verhot ja sisustus- ja somistustuotteet. Valikoimistamme löydät oikeat kalusteet ja somisteet kaikkiin sesonkeihin ja vuodenaikoihin, terassikalusteita unohtamatta. Valikoimamme on jatkuvasti ajan tasalla, sillä seuraamme aktiivisesti uutuuksia ja trendejä maailmalla. 

Projektinhallinnan asiantuntijamme auttavat sinua ideoimaan elämyksiä omille asiakkaillesi, toiminnallisuutta ja kustannustehokkuutta unohtamatta. Ota meihin yhteyttä, kun alat tekemään suunnitelmia, niin autamme sinua valitsemaan sopivimmat ravintolakalusteet, trendikkäimmät sisustuselementit ja toimivimmat kattaustarvikkeet. One-stop-shop -ratkaisumme ovat monipuolisia ja saat kaiken tarpeellisen yhdestä paikasta. Me olemme mukanasi koko projektin ajan ja varmistamme, että kaikki onnistuu aina loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Katso videolta tarjoamistamme sisustusratkaisuista.

Räätälöityjä sisustusratkaisuja

Ravintolakalusteissamme on huomioitu julkitilakäytön vaatimat ominaisuudet. Tuotteet voidaan verhoilla valmistajan omilla, käyttötarkoitukseen sopivilla kankailla, tai voit valita kankaan myös omista verkostoistasi. Kaikki tarjoamamme kankaat ja istuinpehmusteet ovat luonnollisesti paloturvallisia. Petsi- ja metallivärivaihtoehtoja on runsaasti; kalusteiden väri voidaan määritellä täysin toiveittesi mukaisesti. Muut viimeistelyt, kuten korkeus, käsinojat, kädensijat tai koristeleikkaukset, voit valita sisustuksen ja omien mieltymystesi mukaisesti.

Näillä sivuilla esittelemme tämän hetken suosituimmat mallit kalusteista ja sisustustarvikkeista. Koska vaihtoehtoja on lukematon määrä, on projektimyyntimme täällä juuri sinua varten suunnittelemassa sinulle sopivia kokonaisuuksia. Uusi, elämyksiä täynnä olevashowroomimme, sijaitsee Helsingin Vallillassa. Showroomissamme pääset kokemaan erilaisia sisustusratkaisuja ja tunnelmia. Varaa aika käyntiäsi varten ja tule tapaamaan projektinhallinnan asiantuntijoitamme.