Hyppää pääsisältöön

Baarituolit

Rennompaan oleskeluun sekä korkeiden pöytien äärelle soveltuvat baarituolit ja jakkarat löydät tästä osiosta. Valittavanasi on eri materiaaleista valmistettuja tuoleja.

 

 

Valikoimme kattaa runsaan määrän erityylisiä baarituoleja. Niiden valmistusmateriaali voi olla puuta, metallia tai yhdistelmä eri materiaaleja. Niissä on erilaisia toiminnallisuuksia mm. pinottavuus, istuinosasta verhoiltu, kokonaan verhoiltu, kokonaan puinen versio, pyörivä malli yms. Voit rajata hakua joko pinottavuuden tai verhoiltavuuden perusteella. Baarituolien puulajina on pääsääntöisesti käytetty pyökkiä, mutta valikoimasta löytyy myös tammesta valmistettuja tuoleja. Pääsääntöisesti baarituoleja on kahta eri korkeutta riippuen niiden kanssa käyettävän pöydän korkeudesta. Istuinkorkeudeltaan n. 75cm baarituolit soveltuvat n. 110cm korkuisille pystypöydille kun taas 65cm istuinkorkeudeltaan olevat tuolit paremmin n.90cm korkuisten baari/saareketasojen kanssa käytettäviksi. Mikäli tarvitset erikoiskorkuisen baarituolin otathan yhteyttä kalustemyyntiimme.

Kuvaa klikkaamalla pääset kyseisen tuotteen tuotekorttiin jossa on kerrottu tuotteen mitat ja muuta olennaista tietoa. Myös tuotteen lisäkuvat, esitteet ja videot löytyvät tuotekortilta.

Halutessasi tarjouksen kyseisestä tuotteesta, ota talteen tuotteen nimi/tuotekoodi ja pyydä tarjous kalustemyynnistämme haluamallesi määrälle. Samalla voit esittää eritystoiveesi viimeistelyjen suhteen.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti joten jos et löytänyt etsimääsi niin otathan yhteyttä kalustemyyntiimme. Osasta tuotteita on saatavilla myös 3D-kuvia, niitä voit myös kysyä kalustemyynnistämme.

 

Kiinnostuitko baarituoleista?

Kerro meille tuotteen nimi ja tarvitsemasi määrä niin laskemme sinulle tarjouksen.

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.
Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus!