baarituolit_ravintola_nude_santeri_stenvall

Baarituolit ja baarijakkarat

Baarituolit ja baarijakkarat moneen tyyliin

Kaipaatko ravintolasi baariin ryhdikkäitä, tukevia baarituoleja vai kevytrakenteisia baarijakkaroita, jotka tarpeen tullen asettuvat kätevästi tiskin alle? Baarituoleistamme löytyy sekä puurunkoisia että metallirunkoisia malleja ja erilaisia väri- ja verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Olipa mielessäsi sitten pelkistetty skandinaavinen ilme tai rentoon oleskeluun sopiva pehmustettu muotoilu, autamme sinua löytämään juuri oman ravintolasi tyyliin sopivat baarituolit ja baarijakkarat.

Baarituolit sopivat myös kahviloihin

Baarituolit ja baarijakkarat eivät suinkaan kuulu yksistään baareihin, vaan ne sopivat ehdottomasti myös kahviloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kahviloissa käytetäänkin yhä enemmän sekä matalia että korkeita pöytiä ja myös monista tuolimalleistamme on saatavana sekä matala versio että baarituoliversio. Perinteisen baaritiskin lisäksi baarituolit ja baarijakkarat sopivat vallan hyvin myös pyöreän pöydän ympärille.

Millainen on hyvä baarituoli ravintolaan?

Valitessasi baarituoleja ja baarijakkaroita ravintolaasi, mieti ainakin näitä kolmea näkökulmaa:

  • Millaisessa baarituolissa asiakkaasi mieluiten istuvat? Asiakas saattaa arvostaa erityisesti baarituolin mukavuutta, jolloin esimerkiksi selkänoja ja pehmustettu istuinosa saavat helposti kiitosta. Asiakkaan näkökulmasta baarituolin olisi hyvä olla rakenteeltaan vakaa, mutta toisaalta myös helposti siirreltävissä.
  • Henkilökunnan näkökulmasta baarituolien ja baarijakkaroiden valinnassa painottuvat myös käytännölliset seikat: onko baarituolit helppo puhdistaa ja siirtää paikasta toiseen? Voiko baarijakkaroita pinota kätevästi? Ovathan baarituolit kestäviä sekä materiaaliltaan että rakenteeltaan?
  • Ravintolan tyyli ja tunnelma: ravintolakalusteilla on suuri merkitys ravintolan ilmeen ja tunnelman luomisessa. Baarituolien design ja materiaalivalinnat ovatkin oiva keino erottautua ja luoda ravintolaan omannäköistä tunnelmaa. 

Täydellinen baarituoli onkin sekä mukava, käytännöllinen että tyylikäs. Kun huomioit baarituolin ja baarijakkaran valinnassa käyttötarkoituksen, käyttäjäryhmät ja ympäristön, oikean baarituolin valinta käy jo helpommin.

Projektimyyntimme on täällä sinua varten: ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään ravintolaasi sopivat baarituolit, baarijakkarat ja muut tarpeelliset ravintolakalusteet.

Kaikki ravintolakalusteet

Ota yhteyttä niin etsitään juuri sinun tarpeisiin sopiva kokonaisuus!
Irja Boman
040 722 7597

Kiinnostuitko baarituoleista?

Kerro meille tuotteen nimi ja tarvitsemasi määrä niin laskemme sinulle tarjouksen.

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

joulusomistus ravintola eahlstom

Joulusesongin selviytymispakkaus heti varastosta!

joulusomistus_ahlstrom

Joulun somisteet nyt!

cambro ahlström eahström

Cambron tuotteet nyt meiltä