Baarijakkarat ja baarituolit E.Ahlströmiltä

Baarituolit ja baarijakkarat

Etsitkö ravintolaasi sopivia baarituoleja? Esittelemme sinulle mielellämme koko laajan valikoimamme: ota yhteyttä sisustusratkaisujemme myyjiin tai varaa aika Creative studiolla käyntiin!

Baarituolien lisäksi valikoimiimme kuuluvat baaritiskit, räätälöityinä ravintolan tarpeeseen ja tilaan. Kysy lisää projektimyynnistämme! 

(Kuva: Ravintola Farouge, Helsinki. Baarituolit ja baaritiski E.Ahlström. Kuva: Jenni Virta)

Baarijakkarat ja -tuolit moneen tyyliin

Kaipaatko ravintolasi baariin ryhdikkäitä, tukevia baarituoleja vai kevytrakenteisia baarijakkaroita, jotka tarpeen tullen asettuvat kätevästi tiskin alle? Baarituoleistamme löytyy sekä puurunkoisia että metallirunkoisia malleja ja erilaisia väri- ja verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Olipa mielessäsi sitten pelkistetty skandinaavinen ilme tai rentoon oleskeluun sopiva pehmustettu muotoilu, autamme sinua löytämään juuri oman ravintolasi tyyliin sopivat istuimet.

Baarituolit sopivat myös kahviloihin

Baarituolit ja baarijakkarat eivät suinkaan kuulu yksistään baareihin, vaan ne sopivat ehdottomasti myös kahviloihin ja muihin julkisiin tiloihin. Kahviloissa käytetäänkin yhä enemmän sekä matalia että korkeita pöytiä ja myös monista tuolimalleistamme on saatavana sekä matala versio että baarituoliversio. Perinteisen baaritiskin lisäksi baarituolit ja baarijakkarat sopivat vallan hyvin myös pyöreän pöydän ympärille.

Millainen on hyvä baarituoli ravintolaan?

Valitessasi istuimia ravintolaasi, mieti ainakin näitä kolmea näkökulmaa:

  • Millaisessa tuolissa asiakkaasi mieluiten istuvat? Asiakas saattaa arvostaa erityisesti baarituolin mukavuutta, jolloin esimerkiksi selkänoja ja pehmustettu istuinosa saavat helposti kiitosta. Asiakkaan näkökulmasta tuolin olisi hyvä olla rakenteeltaan vakaa, mutta toisaalta myös helposti siirreltävissä.

  • Henkilökunnan näkökulmasta tuolien ja baarijakkaroiden valinnassa painottuvat myös käytännölliset seikat: onko ne helppo puhdistaa ja siirtää paikasta toiseen? Voiko niitä pinota kätevästi? Ovathan baarituolit kestäviä sekä materiaaliltaan että rakenteeltaan?

  • Ravintolan tyyli ja tunnelma: ravintolakalusteilla on suuri merkitys ravintolan ilmeen ja tunnelman luomisessa. Baarituolien design ja materiaalivalinnat ovatkin oiva keino erottautua ja luoda ravintolaan omannäköistä tunnelmaa. 

Täydellinen baarituoli onkin sekä mukava, käytännöllinen että tyylikäs. Kun huomioit valinnassa käyttötarkoituksen, käyttäjäryhmät ja ympäristön, oikean tuolin valinta käy jo helpommin.

Projektimyyntimme on täällä sinua varten: ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään ravintolaasi sopivat istuimet ja muut tarpeelliset ravintolakalusteet.

Kaikki ravintolakalusteet

Toimitusmaksu 5 € kaikkiin alle 100 € ostoksiin!

Kokkaa kotona kuin ammattilainen