ravintolatuolit_metallirunko_eahlström_bistoomat

Ravintolatuolit metallirunko

Kun etsit kovaan käyttöön soveltuvia, pinottavia tai kevytrakenteisia tuoleja, ovat metallirunkoiset tuolit erinomainen vaihtoehto. Ota yhteyttä projektimyyntiimme, me autamme sinua valitsemaan koko valikoimastamme tarpeisiisi ja ravintolan tyyliin parhaiten sopivat metallirunkoiset ravintolatuolit! 

Metallirunkoisten tuolien valikoimassamme on paljon vaihtoehtoja eri tyylisiin ravintoloihin. Onko omasi hillitty skandinaavinen, johon sopivat vaaleat tuolit vai boheemin värikäs, johon kaipaisit räiskyviä värejä? 

Metallirunkoiset tuolit kestävät hyvin käyttöä ja kolhuja, joten ne soveltuvat hyvin kovankulutuksen kohteisiin. Useimmissa malleissa on valittavana eri värivaihtoehtoja rungolle, kuten kiillotettu kromi, valkoinen, musta, harmaa tai mikä vain RAL-sävy. Useimmat tuolit ovat myös pinottavia, joten ne on helppo siirtää sivuun esimerkiksi siivouksen alta. Verhoiltavissa tuoleissa verhoilukankaan voi valita yhteistyökumppaneidemme runsaasta valikoimasta. Kaikki kankaat ovat paloturvallisia ja vastaavat julkitilakäytön vaatimuksia.

Kuva: Ravintola Bistro O Mat Tapiola, Espoo.  Sisustussuunnittelu, kalusteet, tekstiilit, valaisimet, tapetit ja astiat E.Ahlström. Kuva: Jenni Virta/E.Ahlström)

Katso kaikki ravintolakalusteet

Tunnelmataikuri työssään: Sylvester Soisalo

Tunnelmataikurit työssään: Taneli Korsiala ja Severi Lukkarinen

Viisi vuotta yrittäjinä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan