Hyppää pääsisältöön

Ravintolatuolit puurunko

Tässä osiossa esittelemme puurunkoiset ravintolatuolimme. Kun haluat tuoda sisustukseen lisää lämpöä ja tunnelmaa on puurunkoinen tuoli loistava valinta.

 

Valittavanasi on runsas määrä erityylisiä tuoleja joissa on erilaisia toiminnallisuuksia mm. pinottavuus, käsinojat, verhoiltu, kokonaan puinen yms. Voit myös rajata hakua joko pinottavuuden tai verhoiltavuuden perusteella alla olevien hakupainikkeiden avulla. Ravintolatuolien puulajina on pääsääntöisesti käytetty pyökkiä, mutta valikoimasta löytyy myös tammesta, koivusta ja saarnipuusta valmistettuja kalusteita. 

Kuvaa klikkaamalla pääset kyseisen tuotteen tuotekorttiin jossa on kerrottu tuotteen mitat ja muuta olennaista tietoa. Myös tuotteen lisäkuvat, esitteet ja videot löytyvät tuotekortilta.

Halutessasi tarjouksen kyseisestä tuotteesta, ota talteen tuotteen nimi/tuotekoodi ja pyydä tarjous kalustemyynnistämme haluamallesi määrälle. Samalla voit esittää eritystoiveesi viimeistelyjen suhteen.

Valikoimamme kasvaa jatkuvasti joten jos et löytänyt etsimääsi niin otathan yhteyttä kalustemyyntiimme. Osasta tuotteita on saatavilla myös 3D-kuvia, niitä voit myös kysyä kalustemyynnistämme.