puiset ravintolatuolit eahlström

Ravintolatuolit puurunko

Kun etsit ravintolaasi puurunkoisia ravintolatuoleja, ota meihin yhteyttä. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia tuoleja, joissa puu on pääasiassa. Jos sopivaa tuolia ei löydy suoraan 200 päämiehemme valikoimasta, voimme räätälöidä ravintolaasi sopivat puurunkoiset tuolit. Myös puurunkoisissa kiintokalusteissa on runsaasti valinnanvaraa.

Ota yhteyttä projektimyyntiimme ja pyydä lisätietoja!

Meillä on runsas valikoima eurooppalaisten päämiesten erityylisiä tuoleja eri toiminnallisuuksilla. Käsinojallinen vai käsinojaton tuoli, verhoiltuna vai puu kauniisti näkyvissä ja mikä puulaji? Lisäksi monissa ravintoloissa pinottavat tuolit ovat ehdoton edellytys. Ravintolatuolien puulajina on pääsääntöisesti käytetty pyökkiä, mutta valikoimastamme löytyy myös tammesta, koivusta ja saarnipuusta valmistettuja kalusteita.

Kuva: Ravintola Nokka, Helsinki, tuolit ja astiat E.Ahlström, kuvaaja: Ville-Samuli Rantalainen

 

Katso kaikki ravintolakalusteet

Irja Boman
+358 40 722 7597

Haluan lisätietoja puurunkoisista ravintolatuoleista!

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset ravintolaasi tuoleja! Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto kaikkiin tyyleihin ja tunnelmiin.
Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Tunnelmataikuri työssään: Sylvester Soisalo

Tunnelmataikurit työssään: Taneli Korsiala ja Severi Lukkarinen

Viisi vuotta yrittäjinä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan