terassikalusteet ravintola E.Ahlström

Terassikalusteet

Inspiraatiota terassikalusteisiin

Tässä osiossa esittelemme sopivia vaihtoehtoja Suomen kesään sopivista terassikalusteista. Koska kesä voi olla lyhyt, pystyy kalusteita käyttämään monipuolisesti myös sisätiloissa. Projektimyyntimme auttaa mielellään juuri sinulle sopivien terassikalusteiden löytämisessä. 

Tutustu myös suoraan verkkokaupasta tilattaviin terassikalusteisiin!

(Kuva: Ravintola Hejm, Vaasa. Terassikalusteet, ravintolan sisustussuunnittelu, kalusteet, valaisimet ja astiat E.Ahlström. Kuvaaja Linus Lindblom)

Tyylikäs terassi kutsuu viihtymään

Tyylikkäät, hyväkuntoiset terassikalusteet ovat ilo sekä ravintolalle että sen asiakkaille. Kesäaikaan ravintolan tai kahvilan terassi toimii myös mainoksena ohikulkeville asiakkaille: viihtyisä terassi kutsuu nauttimaan maistuvasta ruoasta tai juomasta kesäisissä maisemissa. 

Terassikalusteiden valinnassa on hyvä kiinnittää huomiota kalusteiden säänkestävyyteen ja helppohoitoisuuteen.  Myös kalusteiden liikuteltavuus ja säilytyksen vaivattomuus ovat tärkeitä kriteerejä terassikalusteiden valinnassa. 

Laaja valikoima terassikalusteita 

Valikoimassamme on satoja erilaisia terassikalusteita ravintolan tarpeisiin. Teemme mielellämme tarjouksen terassituoleista ja terassipöydistä sekä terassin sisustuksesta juuri sinun ravintolallesi! Ota yhteyttä kalusteet ja sisustusratkaisut -projektimyyntiimme, kun suunnittelet terassikalusteita ravintolaasi. 

Kaikki ravintolakalusteet

 

Otathan yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!
Irja Boman
040 722 7597

Kiinnostuitko terassikalusteista?

Haluatko tarjouksen terassikokonaisuudesta? Lähetä meille sinua kiinnostavien kalusteiden nimet sekä tarvittavat määrät niin laskemme tarjouksen.

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

joulusomistus ravintola eahlstom

Joulusesongin selviytymispakkaus heti varastosta!

joulusomistus_ahlstrom

Joulun somisteet nyt!

cambro ahlström eahström

Cambron tuotteet nyt meiltä