Terassikalusteet ravintolaan E.Ahlströmiltä

Terassikalusteet

Inspiraatiota terassikalusteisiin

Tässä osiossa esittelemme sopivia vaihtoehtoja Suomen kesään sopivista terassikalusteista. Koska kesä voi olla lyhyt, pystyy kalusteita käyttämään monipuolisesti myös sisätiloissa. Projektimyyntimme auttaa mielellään juuri sinulle sopivien terassikalusteiden löytämisessä. 

Tutustu myös suoraan verkkokaupasta tilattaviin ulkokalusteisiin!

(Kuva: Ravintola Hejm, Vaasa. Terassikalusteet, ravintolan sisustussuunnittelu, kalusteet, valaisimet ja astiat E.Ahlström. Kuvaaja Linus Lindblom)

Terassikalusteet ravintolaan - tyylikäs terassi houkuttelee asiakkaita

Terassikalusteet ravintolaan valitaan ravintolan tyylin mukaisesti. Terassikalusteiden helppohoitoisuus, säänkestävät materiaalit, helppo liikuteltavuus ja säilytyksen vaivattomuus ovat tärkeitä kriteerejä kalusteiden valinnassa. Meiltä löydät varmasti ravintolasi tyylin mukaiset terassikalusteet. 

Tyylikkäät, hyväkuntoiset terassikalusteet ovat ilo sekä ravintolalle että sen asiakkaille. Kesäaikaan ravintolan tai kahvilan terassi toimii myös mainoksena ohikulkeville asiakkaille: viihtyisä terassi kutsuu nauttimaan maistuvasta ruoasta tai juomasta kesäisissä maisemissa.

Laaja valikoima terassikalusteita 

Valikoimassamme on satoja erilaisia terassikalusteita ravintolan tarpeisiin. Teemme mielellämme tarjouksen terassituoleista ja terassipöydistä sekä terassin sisustuksesta juuri sinun ravintolallesi! Ota yhteyttäkalusteet ja sisustusratkaisut -projektimyyntiimme, kun haluat löytää terassikalusteet ravintolaasi. 

Kaikki ravintolakalusteet

 

Otathan yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!
Irja Boman
040 722 7597

Kiinnostuitko terassikalusteista?

Haluatko tarjouksen terassikokonaisuudesta? Lähetä meille sinua kiinnostavien kalusteiden nimet sekä tarvittavat määrät niin laskemme tarjouksen.

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Väriä syksyyn uutuusastioilla

E.Ahlstöm kuluttajamyynti kuluttajille

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

eahlström omistajat brändiuudistus

Kohti hyviä hetkiä!