Terassikalusteet ravintolaan E.Ahlströmiltä

Terassikalusteet

Meiltä löydät laajan valikoiman Suomen kesään ja eri tyylisiin ravintoloihin sopivia terassikalusteita. Löydät verkkokaupastamme heti ostettavana osan laajaa valikoimaamme. Projektimyyntimme auttaa mielellään juuri sinulle sopivien terassikalusteiden löytämisessä!

Terassilla vaikutat siihen, millaisen mielikuvan asiakkaat saavat ravintolastasi. Mukavan näköiset terassituolit, tyylikkäät pöydät sekä kauniisti somistettu patio houkuttelevat asiakkaita peremmälle. Meiltä löydät tyylikkään ja toimivan valikoiman kalusteita ravintolan, hotellin tai kahvilan terassille. Meiltä saat kalusteet ja somisteet myös pieniin tarpeisiin, esimerkiksi Parklet-terassille.  Laadukkaat terassituolit ja -pöydät kestävät hyvin säätilan vaihteluita ja kesäsesongin päättyessä kalusteet voidaan helposti varastoida tai ottaa käyttöön myös sisätiloissa. 

Lue projektimyyntimme täsmävinkit ravintolan terassin suunnitteluun

(Kuva: Ravintola Hejm, Vaasa. Terassikalusteet, ravintolan sisustussuunnittelu, kalusteet, valaisimet ja astiat E.Ahlström. Kuvaaja Linus Lindblom)

Terassikalusteet ravintolaan - tyylikäs terassi houkuttelee asiakkaita

Terassikalusteet ravintolaan valitaan ravintolan tyylin mukaisesti. Terassikalusteiden helppohoitoisuus, säänkestävät materiaalit, helppo liikuteltavuus ja säilytyksen vaivattomuus ovat tärkeitä kriteerejä kalusteiden valinnassa. Meiltä löydät varmasti ravintolasi tyylin mukaiset terassikalusteet. 

Tyylikkäät, hyväkuntoiset terassikalusteet ovat ilo sekä ravintolalle että sen asiakkaille. Kesäaikaan ravintolan tai kahvilan terassi toimii myös mainoksena ohikulkeville asiakkaille: viihtyisä terassi kutsuu nauttimaan maistuvasta ruoasta tai juomasta kesäisissä maisemissa.

Laaja valikoima terassikalusteita 

Valikoimassamme on satoja erilaisia terassikalusteita ravintolan tarpeisiin. Teemme mielellämme tarjouksen terassituoleista ja terassipöydistä sekä terassin sisustuksesta juuri sinun ravintolallesi! Ota yhteyttäkalusteet ja sisustusratkaisut -projektimyyntiimme, kun haluat löytää terassikalusteet ravintolaasi. 

Muista myös terassin somistaminen  kutsuvaksi!

Tutustu myös laajaan somistustuotteiden valikoimaamme, meiltä saat terassillesi viltit, tyynyt, lyhdyt, pöytänumerot, isot ja pienet ruukut ja koristekasvit. Terassille tarvittavat tuhkakupit kuuluvat myös valikoimaamme. 

Terassikauden tuotteet ravintolaan

Kaikki ravintolakalusteet

Tunnelmataikuri työssään: Sylvester Soisalo

Tunnelmataikurit työssään: Taneli Korsiala ja Severi Lukkarinen

Viisi vuotta yrittäjinä - uskallusta, rohkeutta ja uskoa tulevaan