ravintolan somistus eahlstrom style up

Toteutettuja Style up -kohteita: Herkkupaja Aino

" Kävin Gastro 2020 -messuilla, jossa uutta Style up -palvelua esiteltiin. Olin juuri avaamassa uutta paikkaa Järvenpäähän Aino-ratsastuskeskuksen yhteyteen. Ajattelin, että tämä on loistava homma: säästän aikaa merkittävästi, jos käytän ammattilaista apuna somistuksen suunnitteluun ja toteutukseen. Ravintolan avaukseen liittyy muutenkin valtava kiire", Herkkupaja Ainon ja Herkkupaja Primulan yrittäjä Ulla Ceder sanoo.  

Suunnittelua ja ideointia 

Foody Allenin ja E.Ahlströmin Style up –palvelu alkaa aina alkukartoituksella, jossa stailaaja tulee paikan päälle tutustumaan tilaan ja tarpeeseen. Teresa Välimäki ja Rosa Wahlman Foody Allenilta vastasivat Herkkupaja Ainon stailauksesta.   

"Katsoimme Teresan ja Rosan kanssa yhdessä ravintola-kahvilan tiloja ja juttelimme, minkälaisena näen tämän paikan ja minkälaista tyyliä toivoisin. Teresa ehdotti Rosan kanssa erilaisia tyylejä ja somistusta ja meidän ajatukset menivät todella hienosti yksiin. Ideointi oli helppoa ja sujuvaa", Ulla kiittelee.  

 

stailaus ravintolassa herkkupaja aino eahlstrom
Herkkupaja Aino ennen stailausta. Ravintola sijaitsee Ratsastuskeskus Ainon yhteydessä.

sesonki ravintolassa stailaus eahlstrom
Herkkupaja Ainoon rakennettiin tunnelmaa muun muassa silkkikukilla ja messingin sävyillä

Tunnelmaan sopivat tuotteet 

Kun tyyli on selvillä, Style up -palvelun seuraava vaihe on suunnitella tunnelmaan sopivat tuotteet. 

"Foody Allenin naiset toivat seuraavalla kerralla tuotteita malliksi, ja tyyli ja tunnelma olivat juuri sitä, mitä olin ajatellut", Ulla toteaa ja jatkaa: 

Heillä oli näkemystä, miten ravintola stailataan niin, että saadaan tarpeeksi näyttävyyttä ja selkeyttä. Ammattilaisen avulla pääsee myös omasta ajattelumaailmasta pois. Toinen katsoo ja näkee asioita eri tavalla ja eri silmin. 

Style up -palvelun mukaisesti stailaaja tulee luomaan tunnelman paikan päälle.  

"Vaikka korona-aika sekoittikin projektia, saimme lopulta Style upista sellaisen kuin toivoimmekin. Stailaus on myös toiminut arjessa hyvin. Täytyy myöntää, että tilausta tehdessä epäilin aluksi, että tavaraa tulee aivan liikaa, mutta tavaramäärä on ollut juuri sopiva, eikä mitään ole ollut liikaa." 

Jatkuvaa palvelua tai täsmähankinta 

Style up -palvelun voi ostaa eri tasoisena palveluna: pelkkänä suunnittelupalveluna, täsmäpalveluna, jossa suunnitellaan yksi somistus tai vuosisopimuksena, jolloin stailaus tehdään esim. viisi kertaa vuodessa eri sesonkeihin sopivaksi.  

Herkkupaja Ainossa tehtiin Style up täsmäpalveluna, joka sisälsi suunnittelun, tuotteiden hankinnan ja somistamisen. Lisäksi Ainoon hankittiin Style upin somistukseen sopivat astiat.  

 Kun stailaaja oppii tuntemaan paikan tyylin ja omistajan maun, voisi olla helppoa käyttää palvelua uudelleen seuraavan sesongin somistamiseen.

"Olen esimerkiksi koko syksyn miettinyt hakevani pihlajanmarjan oksia pöytiin, mutta milloinkaan sellaiselle ei ole aikaa. Säännöllisen stailauspalvelu auttaisi siinä, ettei itse tarvitse lähteä kauppoihin etsimään koristeita vaan saisimme aina ehdotuksia uusista tyyliin sopivista tavaroista", Ulla miettii ja jatkaa: 

Luottamusta E.Ahlströmin toimintaan minulla on ollut ennenkin ja tämän projektin myötä se vahvistui.  

Asiakkailta on tullut positiivista palautetta ja kommentteja, jotka lämmittävät yrittäjän mieltä:

Onpa viihtyisä ja ihana, täällä on niin eri näköistä kuin aiemmin!

ravintolan stailaus eahlstrom foody allen
Ainon tiski stailattiin mosaiikkia muistuttavilla somistuslaatoilla, joiden tyyli sopii hyvin mattoon. 

 

Katso lisää: Ravintolan stailaamisen palvelu Style up!

#styleupravintola #eahlström #foodyallenofficial

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen