ravintolan-uudistus-fresh-up-eahlström

Uudista ravintolasi - Fresh up!

Fresh up auttaa ravintolaasi uudistumaan

Tuntuuko ruokalistat, astiat, sisustus ja ravintolan ilme jo aikansa eläneeltä, tai onko some-osaaminen heikkoa? Tuntuuko, että tarvitset apua uudistamiseen?

Meillä on tarjota sinulle ratkaisuksi Fresh up -palvelukonsepti, jolla voit tehdä ravintolan uudistamisen ja kehittämisen helposti ja vaivattomasti.

Fresh up yhdistää luovat ratkaisut, ennakkoluulottoman asenteen ja ammattiosaamisen.

Palvelukonsepti on kehitetty yhdessä E.Ahlströmin ja Foody Allen Oy:n kanssa. Palvelulle on myönnetty Avainlippu-merkki tunnuksena suomalaisesta suunnittelusta, palvelun kehittämisestä ja suomalaisesta työstä palvelun takana. 

avainlippu eahlström

 

Ravintolan kehittäminen ja uudistaminen takaavat kannattavan liiketoiminnan myös tulevaisuudessa. Ravintolaa on jatkuvasti uudistettava, jotta ravintola pysyy mukana ajan hengessä ja nykyajan tietoisen kuluttajan mielenkiinto pysyy yllä, kertoo Foody Allenin yrittäjä, keittiömestari Aki Wahlman.

Lue Akin koko haastattelu

 

Kenelle?

Fresh up voi uudistaa koko ravintolasi astioista, huonekaluista, työvaatteista ja graafisesta ilmeestä ruokatuotteeseen asti. Lisäksi ravintola saa markkinointimateriaalia uusien annoskuvien ja videoiden muodossa. Kysy itseltäsi nämä kysymykset ja pohdi onko ravintolan uudistaminen ajankohtaista.

 • Tarvitsetko lisää katetta ja kasvavaa myyntiä?
 • Tuntuuko ravintolasi jääneen jälkeen kehityksen kelkasta?
 • Onko liikeideasi edelleen asiakkaillesi selkeä?
 • Asiakaskunta muuttuu ajan myötä, oletko mukana muutoksessa?
 • Laita esille kaikki ruokailuvälineet ja lautaset, ovatko ne liikeideasi mukaisia vai onko käytössä vuosien saatossa täydennetty sekamelska?
 • Onko markkinoinnissasi käytössä ajanmukaista ruokakuvaa sekä videoita?
 • Asiakas tietää ruoasta ja juomasta usein enemmän kuin ravintola-alan henkilökunta, miten päivität henkilökuntasi osaamista?
 • Ravintolan tulee viestittää omasta tekemisestään, mutta osaako henkilökuntasi some-viestinnän perusteet?
 • Näkyykö ravintolasi lautasella ruoan viimeiset ilmiöt?
 • Vanha keittiölaite on sähkösyöppö, oletko miettinyt mitä etuja laitteen uusimisella saavutetaan?
 • Työvaatteilla on yllättävän suuri merkitys ravintolaympäristössä. Lisäisikö nykyaikaiset, raikkaat työvaatteet myös henkilökuntasi motivaatiota?

 

Ravintolan uudistamisen kolme vaihetta

Ravintolan kehittäminen aloitetaan räätälöimällä yksilöllinen kehityssuunnitelma, joka toteutetaan yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Konsepti sisältää kolme tasoa, joista voit valita tarpeisiisi sopivat kehityskohteet.

fresh-up-ravintolan-uudistus-tastory

Alkukartoitus

Tutustu ideaamme, eri tasoihin ja ota rohkeasti yhteyttä. Tulemme paikan päälle tutustumaan kohteeseen ja samalla luodaan suunnittelulle raamit. Määritellään yhteiset tavoitteet ravintolan kehittämiseen, yhteyshenkilöt ja budjetti toteutukseen.

fresh-up-ravintolan-uudistus

Suunnittelu

Teemme tarkat suunnitelmat ravintolan uudistukselle, joiden aikana alkukartoituksen idea alkaa toteutumaan. Sinun roolisi on olla sparraaja ideoillemme, jotta paras tulos saavutetaan. Suunnitteluosuus sisältää myös tarkan kustannuslaskelman, joka pitää.

fresh-up-ravintolan-uudistus-Nokka

Toteutus ja seuranta

Tulemme paikan päälle toteuttamaan uudistuksesi. Koulutamme henkilökuntaasi eri tasojen tavoitteiden mukaisesti. Toteutuksen jälkeen voit nauttia asiakkaiden positiivisista kommenteista, henkilökunnan motivaatiopiikistä sekä kannattavammasta liiketoiminnasta. Mikään fressaus ei toimi, jos emme kanna vastuuta tekemisestämme, siksi kokonaisuuteen kuuluu myös seuranta.

fresh-up-uudistus-tasot

Valitse ravintolan tarpeisiin sopiva taso

Kummiravintolat mukana kehityksessä

Toteutettuja Fresh up -kohteita

someta meistä #freshupravintola

Tutustu myös muihin ravintolan konseptin kirkastamisen palveluihin: Style up ja Green up!