Kummiravintolat mukana kehityksessä

Fresh up –konseptin kummit testaavat E. Ahlströmin tuotteita kuten astioita, työvälineitä, työvaatteita tai ravintolakalusteita ja ovat mukana kehittämässä ravintolan ja astiatoimittajan vuoropuhelua sekä tuotteita.

 

Tastory

 

 

Fresh up -kummiravintola Tastory Q4A:n astiavalinnoilla on suuri vaikutus asiakaskokemuksen sujuvuuteen. Tastoryn lounaalla ruokalajit tarjoillaan kauniista vadeista, joissa ruoka pysyy koko lounaan ajan houkuttelevan näköisenä useamman täytön ansiosta. Värikkäät vadit tuovat näyttävyyttä lounasbuffettiin. Lämmin ruoka annostellaan lautasille ja asiakas huomioidaan yksilöllisesti.
 

TUTUSTU TARKEMMIN

 

 

Lapland Hotels

 

 

Aamiaiskattauksella on helppo viestiä ravintolan tyyli ja tarina asiakkaille. Fresh up -kummiravintola Lapland Hotelsin aamiaisella näkyy, maistuu ja tuoksuu Lapin puhdas luonto ja tunturit. Keittiömestari Tero Mäntykankaan aamiaisella on tarjolla esimerkiksi käsin leivottuja artesaanileipiä, lakkoja ja poronmaksamakkaraa puolukalla. Astioiden tärkeys korostuu kokonaisuudessa, jossa aamiainen on elämys kaikille aisteille. Lapland Hotelsin ravintoloiden astiamaailmaan on valittu maanläheisiä sävyjä, puuta ja paksua keramiikka joista löytyy tekstuuria sekä tietysti pehmeitä luonnollisia tekstiilejä.
 

TUTUSTU TARKEMMIN

 

 

Ravintola Nokka

 

 

Fresh up -kummiravintola Nokan ruoassa maistuu luonnolliset maut, joten astiamaailmaan on valittu klassisia muotoja sekä luonnollisia materiaaleja ja sävyjä. Hienostunut lopputulos syntyy viimeistellyn astiamaailman sekä ajan kanssa valmistetun ruoan ja upeiden raaka-aineiden yhdistelmästä.
 

TUTUSTU TARKEMMIN

 

Monikäyttöisyys kriteerinä Ravintola Nuden lautasissa

Vuosi yrittäjänä - sitoutumista, vastuuta ja horisontti kaukana

Kuohuva uusivuosi ja vinkit viinilasin valintaan