Ravintolan uudistaminen on yhteistyötä

Aloita ravintolan uudistaminen valitsemalla Fresh up -konseptista itsellesi oma taso ja anna meidän auttaa.

Me haluamme olla mukana kannattavammassa tulevaisuudessasi!

Fresh upin kolme tasoa antavat sinulle vapauden valita sinun tarpeisiisi sopiva uudistus tai kehityskohde. Ensimmäisellä tasolla voit kehittää perusasiat kuntoon, toisella laajentaa osaamista ja kolmannella uudistaa vaikka koko ravintolasi lattiasta kattoon. Jokaisen tason tavoitteena on tehdä liiketoiminnastasi kannattavaa. Valitse sinun ravintolasi uudistamiseen sopiva taso!

 

Taso 1 – pientä uudistusta

Kaipaatko pientä päivitystä ravintolaasi? Jos perusasiat ovat kunnossa, onnistuu ravintolan uudistaminen kevyellä päivityksellä. Ravintola uudistus toteutetaan päivittämällä ruokatuote, astiat, someosaaminen sekä markkinointimateriaali kuvien ja videoiden muodossa.

 

Moodboard
kuvaus asiakkaan tyylistä ja tunnelmaa ravintolasta astioineen

Astiasuunnittelu 9 h
(astiat hinnoitellaan erikseen)
suunnitelma asiakkaalle sopivista astioista E.Ahlströmin mallistosta

Ruokatuotteen päivittäminen 6 h
luento + ehdotus

Annoskuvat 2 kpl
kuvissa käytetään E.Ahlströmin astioita (sisältää kaikki oikeudet kuviin)

Videot 1 kpl (30-60 sek)
esim. video uudistuksesta, ruokavideot…

Perehdytys sosiaaliseen mediaan 2 h
somekanavat, peruskäyttö, julkaisut & sisältö

Fresh up toteutuksen seuranta ja palautekeskustelu 5 h

Hinta alk. 5030 €

 

 

Taso 2 – osaamisen kehittämistä

Ravintolan uudistaminen toteutetaan laajempana kokonaisuutena, johon sisältyy myös esimerkiksi sisustuksen stailaus, menusuunnittelu, keittiön uudistaminen sekä graafisen ilmeen päivitys.
 

Moodboard
kuvaus asiakkaan tyylistä ja tunnelmaa ravintolasta astioineen

Astiasuunnittelu 9 h 
(astiat hinnoitellaan erikseen)
suunnitelma asiakkaalle sopivista astioista E.Ahlströmin mallistosta

Ravintolan sisustuksen stailaus
(rekvisiitta ei sis. hintaan)

Menun suunnittelu 3 h

Annoskuvat 4 kpl
kuvissa käytetään E.Ahlströmin astioita (sisältää kaikki oikeudet kuviin)

Videot 1 kpl (30-60 sek)
esim. video uudistuksesta, ruokavideot…

Henkilökunnan koulutus valitusta aiheesta
2 h luento

Keittiön uudistaminen
laitteiden, työvälineiden yms. päivityssuunnitelma

Perehdytys sosiaaliseen mediaan
perehdytys, somesuunnitelma

Graafisen ilmeen päivitys alk. 4 h

Fresh up toteutuksen seuranta ja palautekeskustelu 10 h

Hinta alk. 8560 €

 

 

Taso 3 – konsepti uusiksi

Ravintolalle toteutetaan kokonaisvaltainen uudistus. Ravintolan laaja uudistaminen koskee kaikkia osa-alueita astioista ja ruokatuotteesta aina työhyvinvointiin ja työvaatteisiin.
 

Moodboard
kuvaus asiakkaan tyylistä ja tunnelmaa ravintolasta astioineen

Astiasuunnittelu 9 h 
(astiat hinnoitellaan erikseen)
suunnitelma asiakkaalle sopivista astioista E.Ahlströmin mallistosta

Ravintolan sisustussuunnittelu
(laajuus projektin mukaan)

Menun suunnittelu 6 h

Reseptiikka
2 kpl uutta reseptiä

Annoskuvat 6 kpl
kuvissa käytetään E.Ahlströmin astioita (sisältää kaikki oikeudet kuviin)

Videot 2 kpl (30-60 sek)
esim. video uudistuksesta, ruokavideot…

Henkilökunnan koulutus valitusta aiheesta
2 h luento

Keittiön laaja uudistaminen
laitteiden, työvälineiden yms. päivitys, toiminnallisuuden parantaminen (laitteet ei sis. hintaan)

Perehdytys sosiaaliseen mediaan
perehdytys, somesuunnitelma

Graafisen ilmeen päivitys alk. 8 h

Markkinointisuunnitelma

Työhyvinvointi alk. 1 h
työergonomia, henkinen & työyhteisön hyvinvointi

Työvaatteet
ehdotus, suunnitelma, toteutus (vaatteet ei sis. hintaan)

Fresh up toteutuksen seuranta ja palautekeskustelu 15 h

Hinta alk. 12 210 €

 

 

Jokeritaso

Jokeritasolla ravintolan uudistaminen räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan. Valitse juuri sinun ravintolallesi sopiva kokonaisuus.

Hinnoittelu erikseen

 

 

Kiinnostuitko Fresh upista tai haluatko tietää lisää uudistamisen tasoista. Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella!
Lue lisää, miksi ravintolaa kannattaa uudistaa
Lue lisää, miten Fresh up -kummiravintolat ovat mukana kehittämisessä

 

Haluatko ravintolallesi Fresh up -palvelun?

Lähetä viestisi tällä lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Voit myös olla suoraan yhteydessä E.Ahlströmin avainasiakaspäällikköösi.

Image CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.

Kun lähetät lomakkeen, voimme olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Lomakkeen lähettämällä hyväksyt tietosuojaselosteemme.

miten lautasia tehdään ravintolakäyttöön E.Ahsltröm

Näin tehdään timantinkovia astioita

ravintolakokemus elämykset eahlström

Ravintolakokemus: Näin luot elämyksen aisteja hyödyntäen

suomalaisia astioita E Ahlström

Kotimaista osaamista verkostossamme