Toteutettuja Fresh up -kohteita

Täältä löydät matkamme varrella toteutettuja uusia Fresh up -kohteita. Tutustu toteutuksiin sekä inspiroidu ja kerää ideoita oman ravintolasi uudistamiseen.

 

Belge

belge uudistus ahlström

Ravintola Belge halusi päivittää ravintolaansa ruokatuotteen, ruokalistarakenteen ja astioiden osalta. Keskeinen tavoite oli muutoksen näkyminen ja tuntuminen aina asiakkaalle asti. Kaikki suunnitellut uudistukset tehtiin luontevasti ruokalistapäivityksen yhteydessä.

Belgen keittiömestari Juha: 
Erityisen hyvä oli, että Fresh up ei jäänyt vain yleiselle tasolle vaan saimme ruokalistaan ja annoksiin konkreettisia vinkkejä. Aki tuli keittiöön opastamaan, ja tilanne oli positiivinen, sparraava ja vuorovaikutteinen. Uudet, värilliset astiat tuovat tosi hyvin luonnetta annoksiin.

TUTUSTU TARKEMMIN

 

 

 

Ninan keittiö

 

 

Lounasravintola Ninan Keittiö Pasila kaipasi uudistusta ravintolaansa ruokatuotteen, astioiden, henkilökunnan ja somistuksen osalta. Fresh up aloitettiin alkukartoituksella, jonka jälkeen henkilökunta koulutettiin, uudistus suunniteltiin, toteutettiin ja taltioitiin. Kun uudistus oli toteutettu ja käynnistynyt, käytiin henkilökunnan kanssa paikan päällä palautekeskustelu, jossa uudistuksen käytännön toimivuus keskusteltiin läpi. Henkilökunta oli koko projektin ajan erittäin motivoitunutta ja uudistus onnistui hyvin.
 

TUTUSTU TARKEMMIN

 

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen