Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Käyttöauto Tampere


Kimmo Vuolle, palvelupäällikkö

Käyttöauto Tampere

 

Tampereen autoliikekeskittymässä Hatanpäällä sijaitsevan Käyttöauton ravintola sai kasvojenkohotuksen, kun vanhaa säilytettiin maksimaalisesti mutta ravintolan ulkonäkö haluttiin modernisoida nykypäivän skandityyliin. Seinät ja metallirakenteet maalattiin, ja kalusteet, valaisimet, matot ja vinyylilankkulattia uusittiin. Tila sai myös siihen räätälöidyn sohvan. Päivitetyn ulkoasun ja uudistetun ruokalistan myötä ravintolan asiakasmäärä on kasvanut merkittävästi.


"Erillistä suunnittelijaa ei tarvittu, vaan E.Ahlströmin suunnitelman pohjalta voitiin remontin tehneen urakoitsijan kanssa toteuttaa muutos."


Ennen uudistusta tilan lämpimien pyökinsävyisten puupaneeliseinien sisällä toimi kiinalainen ravintola. Puunväri sai nyt väistyä, kun se korvattiin harmaaseen taittavilla vaaleilla seinillä, jota korostamaan jätettiin puunväriä ainoastaan ripaus kontrastiksi tilan seiniin, kaihtimiin, tasoihin ja tuoleihin.

Myös ruokalista koki mullistuksen. Aiemmin annoskonseptilla toiminut ravintola muutettiin buffet-tyyppiseksi. Ravintolassa on arkisin tarjolla lounas, johon kuuluu myös suomalaista kotiruokaa vaihtoehtona kiinalaiselle ruoalle. Nykyinen ravintola vastaa autoliikkeen premium-tasoa, jonka asiakkaatkin ovat tuoneet ilmi positiivisissa palautteissaan.

  • Menu suunniteltiin yhteistyössä tilassa vuokralla olevan ravintolayrittäjän kanssa. Asiakaskunta koostuu Käyttöauton asiakkaista ja työntekijöistä, lähialueen yritysten työntekijöistä sekä muista ruokailijoista. Halusimme parantaa henkilöstön työhyvinvointia sekä rohkaista työntekijöitä terveellisempään ravintoon. Uuteen buffet-linjastoon lisättiinkin monipuolinen, vaihtuva salaattitarjonta, kertoo Käyttöauton palvelupäällikkö Kimmo Vuolle.
  • Ravintolatilaan tuli myös kivoja uusia ominaisuuksia, kuten korkeampia pystypöytiä nopeiden kahvien hörppäämiseen. Autohuollon ajaksi työskentelyä varten asiakkaille on varattu sohvakompleksi, jossa ajan voi käyttää hyödyksi.
  • Muutos on todella onnistunut, olemme erittäin tyytyväisiä uuteen ilmeeseen. Teimme ensikertaa yhteistyötä E.Ahlströmin kanssa ja se oli oikein dynaamista sekä joustavaa. E.Ahlströmin projektisisustamisen tiimi ja sisustusarkkitehti Sari Lehto tulivat alussa paikan päälle materiaalivaihtoehtojen kera. Oli hyvä, että saimme E.Ahlströmiltä kokonaisvaltaisen suunnitelman, jossa värimaailmat ja rakenneratkaisut oli mietitty. Erillistä suunnittelijaa ei tarvittu, vaan E.Ahlströmin suunnitelman pohjalta voitiin remontin tehneen urakoitsijan kanssa toteuttaa muutos.

Tunnelmataikurit työssään

Sari Lehto, sisustusarkkitehti & visualisti

E.Ahlström laatii räätälöityjä konsepteja sisustukseen ja kattauksiin. Kohteessa toteutettiin konseptisuunnittelulla pelkistetyn tilan elävöitys ja modernisointi skandinaaviseen tyyliin. Yhteinen sävel löytyi hyvin nopeasti ja projekti eteni jouhevasti. Sitä edistettiin ajatuksella, että interiöörikonsepti on toteutettavissa Käyttöauton muissakin toimipisteissä. Ravintola haluttiin selkeyttää palvelemaan eri asiakasryhmiä paremmin. Ensimmäisellä tapaamiskerralla kohteessa meillä oli mukanamme tuolivuori, josta sopiva malli löytyi heti. Kalustemaailma lähti muodostumaan tästä.

Toive värimaailman suhteen oli neutraali, muttei kolkko – sävyiksi valikoituivat tammi, sininen ja harmaa. Otin suunnitelmaan moderneja elementtejä, jotka ovat linjassa myymälän hienojen autojen kanssa. Lattia on kudottua Bolon -vinyyliä, jota käytetään kestävyytensä ja helppohoitoisuutensa takia paljon lentokenttien sisääntuloauloissa – se kestää nesteitä ja tuolien raapimista sekä on helppo puhdistaa.

Esillepanossa haluttiin vaihdella kulhoja päivän mukaan. Salaatin tarjolle asettamista varten kohteeseen valittiin melamiiniset, siniharmaat Loops- keramiikkajäljitelmäkulhot, sekä betonia jäljittelevät Element -kulhot. Väreillä linjastoon saatiin hieman elävyyttä. Leipälautaseksi valikoitui Churchillin Stonecast sävyssä Raw Black ja aterimiksi WMF:n pelkistetty Base -malli. Nämä valinnat sopivat muotokielensä puolensa eleganttiin skandityyliin. Arcoroc Stack Up -juomalasit ovat nimensämukaisesti helposti pinottavia ja tyyliltään simppeleitä. Lautaset ovat Schönwaldin kauniin valkoista Connect -sarjaa.


"Kohteessa toteutettiin konseptisuunnittelulla pelkistetyn tilan elävöitys ja modernisointi skandinaaviseen tyyliin." Kertoo sisustusarkkitehti ja visualisti Sari Lehto.


Astia-, kattaus- ja buffatuotteiden konseptisuunnittelu: Nina Rosbäck, avainasiakaspäällikkö 

Kokonaisuuden koordinointi: E.Ahlströmin projektisisustamisen tiimi

Sisustussuunnittelu: Sari Lehto

 

Teksti: Suvi Tiihonen

Kuvat: Käyttöauto Tampere ja mallinnuskuva E.Ahlström

Toggle Nav
Ostoskori