Tämä yritystili on suljettu, etkä siksi voi tilata verkkokaupasta näillä tunnuksilla. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä E.Ahlströmin asiakaspalveluun

Olet tunnelmataikureiden PRO-verkkokaupassa. Yli 100 €:n tilaukset toimituskuluitta. Tervetuloa!

Rakenna tunnelma kuin ravintolassa. Tervetuloa!

Suomelle tuplakultaa kokkiolympialaisissa!


Helmikuu 2024

Suomen kokkimaajoukkue voitti kultaa kansainvälisessä IKA Culinary Olympics -kilpailussa ja Compass Group voitti IKA Culinary Olympics -kilpailussa Community Catering -sarjassa niin ikään kultamitalin! Neljä päivää kestänyt kilpailu järjestettiin Stuttgartissa Saksassa.

E.Ahlström on niin Suomen Kokkimaajoukkueen, kuin Compass Culinary Teamin yhteistyökumppani, joten olimme tietenkin paikan päällä kannustamassa joukkueita upeaan voittoon!


Vasemmalla Suomen Kokkimaajoukkue tyylikkäissä ja toiminnallisissa Kentaurin työvaatteissa ja oikealla Compass Group Culinary Team Finland trendikkäissä ja kestävissä Chaud Devantin työvaatteissa. Compass Group Culinary Team kuva: Terhi Hytönen

Suomi voitti ensimmäistä kertaa IKA Culinary Olympics -kilpailun

Suomen joukkue vakuutti tuomariston tarkkuudella ja taiteellisuudella, mikä teki voitosta erityisen hienon. Kilpailuun osallistui 24 maata, mutta Suomi vei voiton molemmissa kategorioissa ja kokonaiskilpailussa. Tämä on ensimmäinen kerta kun Suomi voittaa IKA Culinary Olympics -kilpailun, joten olemme erityisen ylpeitä suomen kokkimaajoukkueesta.

Onnea Katja Tuomainen, Jenni Bergström, Kari Julin, Tiina Norkio, Pyry Nykänen, Matias Haapsaari, Mia Tschernij, Sakari Ranta, Arttu Parviainen, Toni Kuusisto ja Teemu Tuovinen!

Toiseksi kilpailussa tuli Sveitsi ja Kolmanneksi Islanti.


Community Catering -sarjan voitto myös Suomeen

Compass Group Culinary Team Finland voitti olympiakultaa Stuttgartissa järjestetyssä IKA Culinary Olympics -kilpailussa! He jakoivat Community Catering -kilpailusarjan kullan Sveitsin joukkueen kanssa. Kilpailussa oli mukana 21 maan joukkueet eri puolilta maailmaa.

Joukkueeseen kuuluu kymmenen intohimoista keittiöalan ammattilaista, jotka työskentelevät Compass Groupin ravintoloissa ympäri Suomea. He ovat valmistautuneet kisoihin tinkimättömällä työllä ja sitoutuneella harjoittelulla kahden vuoden ajan. Community Catering -sarjassa he valmistivat kilpailumenuun 120 hengelle.

Onnea Ville Pyykkönen, Antti Tynkkynen, Matti Tikka, Tea Viinanen, Elisa Varesmaa, Sampsa Vainio, Samuli Laine, Lauri Nuutinen, Essi Piira ja Tomi Lesonen!

On upeaa nähdä, että suomalainen ruokakulttuuri on palkittu kansainvälisesti!

Me E.Ahlströmillä teemme suurella liekillä ja isolla sydämmellä joka päivä töitä, että suomessa olisi universumin parhaimmat ravintolat - myös kotona! Ja haluamme olla mukana edistämässä ja tukemassa suomalaista ruokakulttuuria, kohottamassa kotimaisen ravintola-alan arvostusta, luomassa tunnelmaa alan arvostetuimmissa kilpailuissa ja antamassa suomalaisille osaajille mahdollisuuden päästä näyttämään taitojaan maailmalla.


Toggle Nav
Ostoskori