Tarjoilu

Tarvikkeita baarista buffetiin
Tarjoilutuotteet verkkokaupassa

Ravintoloiden ja kahviloiden tarjoiluun ja salityöskentelyyn liittyvät tuotteet on kerätty verkkokaupassamme ”Tarjoilu” otsikon alle. Ne on jaoteltu käyttötarkoituksensa ja käyttökohteensa mukaan. Tarjottimet, Buffet pöydän astiat, kylmälevyt, lämpölevyt ja juoma-annostelijat ja monet muut tarjoiluun liittyvät tuotteet löytyvät omista valikoistaan. Niiden alle tuotteita on jaoteltu tarkempiin alatuoteryhmiin materiaalien ja tarkempien käyttötarkoitusten mukaan.

Tarjoilutuotteet jokaiseen tarpeeseen

Tuotevalikoimastamme löytyy ratkaisut jokaisen ammattilaisen tarpeeseen. Oli sitten kyseessä ravintola, kahvila, baari, henkilöstöruokala, sairaalan suurkeittiö, kouluruokailu tai kaupan valmisruokatiski, valikoimastamme löytyvät sopivat tarjoilutuotteet kuhunkin tarpeeseen. Valikoimamme tarjoilutuotteet on suunniteltu ammattimaista käyttöä ajatellen ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Ne on helppo pitää puhtaana ja niihin on yleensä saatavilla varaosia ja täydennyksiä vuosienkin päästä.

Tarjoiluastioiden valinta

Tarjoilutuotteet ja -astiat ovat usein näkyvin osa ravintolatoimintaa ja ruokapalvelua, joten tuotteiden valinnalla on suuri merkitys asiakkaiden kokemaan elämykseen. Laadukkailla ja innovatiivisilla tarjoilutuotteilla korostetaan ja viimeistellään valittua liikeideaa ja toisaalta niillä helpotetaan ruokapalvelutoiminnan arkea.

Tarjoilutuotteita valmistetaan eri materiaaleista, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa. Esimerkiksi laadukkaat posliiniastiat ovat kestäviä ja varaavat hyvin kylmää ja lämmintä, mutta voivat olla raskaita käsitellä. Puu, luonnonkivi ja erialiset tekstiilit luovat tehokkaasti tunnelmaa kattauksiin, mutta niiden hoitaminen ja puhtaanapito on haastavampaa.  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään luomaan asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden ja opastaa valintojen kanssa.

Suomen kattavin tarjoilutuotevalikoima

Tarjoilutuotteissa trendit ja tarpeet vaihtelevat nopeasti, joten valikoimamme päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla. Monipuolinen tavarantoimittajaverkostomme takaa sen, että maailman uusimpien tarjoilutrendien mukaiset tuotteet ovat saatavilla ensimmäisenä juuri meiltä. Valikoimassamme on paras valikoima kattaustuotteita, joilla asiakkaamme voivat erottua edukseen ja saada toimintansa sujumaan joustavasti. Valtaosaa valikoimastamme varastoidaan Helsingin varastossamme, josta toimitamme tuotteet sujuvasti kaikkialle Suomeen.

 

Olutlasi kruunaa nautinnon - lagerit, pilsit ja hapanoluet ovat kesän suosikkeja

Pääsiäisen aukioloajat

Olutlasit ravintolaan E.Ahlström

Olutlasit ravintolaan