Baaritarvikkeet ravintoloille

Baaritarvikkeet ravintoloille

Ammattikäyttöön suunnitellut baaritarvikkeet löydät verkkokauppamme monipuolisesta valikoimasta. Baarimikon tarpeelliset työvälineet, kuten shakerit, sekoituslusikat, cocktailsiivilät ja sitruspuristimet olemme koonneet osioon baarityövälineet.

Varusta baarisi laadukkailla tarvikkeilla

Valikoimistamme löydät mm. alkoholimitat, viinijäähdyttimet, kitkapintatarjottimet sekä muut baaritarvikkeet drinkkien valmistamiseen ja tarjoiluun.

Cocktail- ja baarivälineiden valikoimasta löydät myös jääpalakauhat ja -pihdit, kaatonokat, korkin- ja pullonavaajat, cocktailsiivilät sekä sitruspuristimet.  Hyvien välineiden avulla juomien tekeminen sujuu helposti.

Katso myös baarikäyttöön soveltuvat juomalasit, pinoutuvat lasit ja erikoislasit.

Huomioi baarin sisustus kokonaisvaltaisesti

Baaritarvikkeiden lisäksi jo pienikin baarin sisustaminen, kuten baarituolien tai baarijakkaroiden päivittämien, vaikuttaa positiivisesti baarin ilmeeseen ja viihtyvyyteen. 

Baariin sopivien kalusteiden lisäksi löydät meiltä myös muut baarin sisustustuotteet, joilla taiot tunnelmasta täydellisen. Sisustuspalvelumme Style up ja Green up ovat olemassa juuri tätä tarkoitusta varten – näytämme mielellämme, kuinka baarin sisustus voi hurmata asiakkaat. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

aplandhotels Tampere arena ravintolakalusteet eahlstrom

Tunnelmataikuri työssään: Leena Turunen

Creative studiolle ajanvarauksella

Tunnelmataikuri työssään: Miro Kurvinen