Tritan juoma-annostelija 6,6 l

kirkas, pinottava, konepestävä

108,51 €
Varastosaldo: 16
Tuotekoodi:
14301
Syvyys: 23,50cm
Leveys: 23,50cm
Korkeus: 36,50cm
Paino: 1390g
Koko: 6,6 l
Myyntierä: 1

Supervahvoissa, konepestävissä Tritan juoma-annostelijoissa yhdistyy moderni muotoilu ja innovatiivinen käytännöllisyys. Tritan-muovista valmistettujen annostelijoiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan bisfenoli-A:ta eikä ftalaatteja. Se on siis erittäin turvallinen ja kestävä tuote.

Annostelijan kannessa on lokero jääpaloille, jolla pidät juoman kylmänä ilman että jääpalat laimentavat juomaa. Kansi toimii samalla mainiona alustana esim. laseille ja somisteille. Kannen reunassa on myös paikka nimikyltille ja liitytaulupintainen nimikyltti tulee annostelijan mukana.

Yllätä asiakkaasi ja säästä tilaa rakentamalla upea torni. Annostelijaan kuuluu myös läpinäkyvä jalusta, jossa on tilaa jäille tai muille somisteille. Se toimii hyvin myös tarjoilukulhona, rakentaessasi tornin kahdesta annostelijasta.

Annostelijan reunassa on läpinäkyvä mitta-asteikko. Kestävä non-drip hana on käytännöllinen ja siihen on saatavilla myös varaosia.

Tritan juoma-annostelijassa on monipuolisia mahdollisuuksia erottua joukosta - voit somistaa ja ideoida annostelijat joka päivä omalla tyylilläsi.

 

Annostelijaan kuuluu

jalusta lokerolla
non-drip hana
kansi coolerilla
nimikyltti

 

 

Tiedote: E.Ahlström kalusti Lapland Hotels Bulevardin

Rekry: verkkokaupan sisällöntuottaja

Käytöstä poistetut astiat Yhteiseen pöytään