terassikalusteet ravintola E.Ahlström

Terassikalusteet

Terassikalusteet ravintolaan, kahvilaan tai hotellin terassille löytyvät E.Ahlströmin valikoimista. 

Terassikalusteet

Lue terassikalusteiden trendeistä

Terassikalusteet ravintolaan - tyylikäs terassi houkuttelee asiakkaita

Terassikalusteet ravintolaan valitaan ravintolan tyylin mukaisesti. Terassikalusteiden helppohoitoisuus, säänkestävät materiaalit, helppo liikuteltavuus ja säilytyksen vaivattomuus ovat tärkeitä kriteerejä terassikalusteiden valinnassa. Meiltä löydät varmasti ravintolasi tyylin mukaiset terassikalusteet. 

Terassikalusteilla oikea tunnelma

Terassikalusteilla - tuolien ja pöytien valinnalla - voit vaikuttaa heti asiakkaan mielikuvaan ravintolastasi. Kauniisti somistettu terassi houkuttelee asiakkaita ravintolaan. Tutustu myös laajaan somistustuotteiden valikoimaamme, meiltä saat terassillesi viltit, tyynyt, lyhdytpöytänumerot, kukkaruukut, istutusruukut, kasvitelineet ja koristekasvit. Terassille tarvittavat tuhkakupit kuuluvat myös valikoimaamme. 

Satoja terassikalusteita ravintolan tarpeisiin

Valikoimassamme on satoja erilaisia terassikalusteita ravintolan tarpeisiin. Teemme mielellämme tarjouksen terassituoleista ja terassipöydistä sekä terassin sisustuksesta juuri sinun ravintolallesi! Ota yhteyttä kalusteet ja sisustusratkaisut -projektimyyntiimme, kun suunnittelet terassikalusteita ravintolaasi. 

somistus_laplandhotels_bulevardi_eahlström

Sisustus ja somistus tuovat sesongin esiin

glögimukit ravintolaan ahlström

Mukit ja lasit glögikauteen

lautanen ravintolan logolla eahlstom

Logo lautaseen - kuinka se tehdään?