Kylmälevyt ja -matot

Kylmälevyt ja -matot

Esitteet

Ammattikäyttöön suunnitelluilla kylmälevyillä ja -matoilla huolehdit, että kylmäketju pysyy kunnossa, tuotteet turvallisen viileinä ja varmistat, että tarjoilusi muistetaan ainoastaan oikeista asioista. 

Ammattitason kylmälevyt pidentävät säilyvyyttä ja säilytysaikaa

Noutopöytä, seisova pöytä tai buffet – rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta niitä kaikkia yhdistää se, että viileänä tarjottavat tuotteiden on myös pysyttävänä viileänä. Kylmien ruokien tarjolla pidossa lämpötila saa kohota korkeintaan +12 °C:een, jolloin tarjolla niitä saa pitää korkeintaan neljä tuntia. Tämä asettaa omat vaatimuksensa myös kylmälevyille. Ravintola- tai kahvilakäyttöön tarkoitetuilla ammattitason kylmälevyillä pidennät tuotteiden säilyvyyttä ja kylmäsäilytysaikaa huomattavasti. Kylmägeelimaton avulla voit esimerkiksi pidentää ja lisätä kuljetusvarmuutta helposti pilaantuville elintarvikkeille.

Kylmälevyt tuovat myös ilmettä

Kylmälevyt voivat olla myös osana kattausta. Valikoimistamme löydät näyttävän tyylikkäät vaihtoehdot, jotka tuovat lisää ilmettä buffapöytään. GN-mitoitetut (Gastronorm) kylmälevyt on helppo yhdistää esimerkiksi GN-vuokien kanssa ja sopivat suoraan myös tarjoilutiskeihin. Kaikki kylmälevyt ja -mattomme ovat helppohoitoisia ja osa kylmälevyistämme kestää myös konepesun.

Kokkaa kotona kuin ammattilainen

kuvioidut haarukat ja veitset ravintola eahlstroem

Kuvioidut aterimet - tyyliä kattaukseen