Maustemyllyt ravintolaan E ahlström

Maustemyllyt

Maustemyllyt ravintolaan 

Hyvin valitut maustemyllyt ilahduttavat ravintolan arjessa sekä tyylikkyydellään että käytettävyydellään. Hyvä maustemylly säilyttää mausteiden aromit ja takaa, että ne tulevat jauhettaessa tuoreina ja täyteläisinä esiin. Maustemyllyjen valikoimastamme löytyy vaihtoehtoja sekä ravintolapöytiin että buffatarjoiluun.

Maustemyllyn valinta

Mieti valinnassa mm. näitä seikkoja:

  • Millainen koneisto maustemyllyssä on?
  • Voiko jauheen karkeutta säätää? 
  • Mistä materiaalista maustemylly on valmistettu?
  • Millainen maustemyllyn muotoilu on - saako siitä hyvän otteen ja onko se helppo täyttää?
  • Sopiiko maustemylly tyylillisesti ravintolasi sisustukseen?

Maustemyllyt – materiaali ja koneisto

Puiset maustemyllyt puhuttelevat ajattomalla, luonnonläheisellä tyylillään. Esimerkiksi Stockholm-maustemyllyjen minimalistinen, skandinaavinen design toimii niin ravintolapöydissä kuin keittiönkin puolella. Myös perinteisiä puusta valmistettuja Java-maustemyllyjä löytyy valikoimastamme monessa eri sävyssä ja koossa. Kirkkaasta akryylista valmistetuissa maustemyllyissä myllyn sisältö tulee tyylikkäästi esiin ja voit helposti seurata, milloin mylly on taas aika täyttää. 

Maustemyllyjen koneisto vaihtelee sen mukaan, mihin käyttöön ne on suunniteltu, joten tarkista, sopiiko mylly suolalle vai pippurille. Koska suola altistaa teräskoneistoa ruosteelle, suolamyllyjen koneistot ovat yleensä keramiikkaa, polyamidia tai erikoiskäsiteltyä ruostumatonta terästä. Keraamisella koneistolla varustetut CrushGrind Stockholm -maustemyllyt soveltuvat sekä suolalle että pippurille samoin kuin muillekin mausteille. CrushGrind-maustemyllyjen keraamisille osille annetaan jopa 25 vuoden takuu.

Maustemyllyjen säilytys ja puhdistus

Maustemyllyt on hyvä säilyttää kuivassa paikassa ja puhdistaa pyyhkimällä. Vältä käyttämästä myllyä suoraan höyryävien kattiloiden päällä vaan rouhi mausteet sen sijaan ensin lautaselle. Näin maustemylly ei tukkeudu ruoanlaiton yhteydessä, ja sekä koneisto että myllyn sisältö säilyvät kosteudelta suojattuina. 

EAhlström värikkäät lautaset

Trendikäs syyskattaus

Kokkaa kotona kuin ammattilainen